Таро карта за всяка зодия за 21 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 21 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този петък, 21 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Шест пентакли

Тревожите се за финансите? Паричните проблеми могат да натежат много на ума ви, но ако сте усърдни и последователни с бюджет и финансов план, можете да обърнете нещата към по-добро. Дори ако началото на спестяването и изплащането на дълга е трудно, всеки ден ще ви доближава до вашата цел: по-голяма сигурност. Не пренебрегвайте силата си да създавате промяна. Можете да го направите.

Телец

Карта Таро: Два меча

Оставяли ли сте другите да диктуват вашето време и график? Времето да се отдръпнете и да възвърнете контрола над живота си е сега. Може да се наложи да създадете по-строги граници около това кога и как правите нещата. Да кажете "не" на възможностите може да предизвика страха ви от пропускане, но ще се почувствате добре да живеете живота си по план.

Близнаци

Карта Таро: Четворка мечове

Отделете време за себе си тази седмица. Имате много време в списъка си със задачи, но да свършите нещата не е същото като грижата за себе си. Малко почивка и релаксация, правейки нещо, което изпразва ума ви и ви позволява да се чувствате свободни, е това, от което се нуждаете. Прекарвайте време сред природата. Отидете на разходка или посетете парк. Изключете мобилния си телефон и си дайте възможност да дишате.

Рак

Карта Таро: Десет чаши

Мечтите са жизненоважни за живота ви, защото ви дават нещо, което да очаквате с нетърпение. Визия за вашето бъдеще може да ви вдъхнови да станете от леглото сутрин и да работите упорито през целия ден. Вашите цели понякога може да изглеждат невъзможни. Може да се чудите как ще направите това, което казвате, че ще постигнете. Тази карта Таро разкрива колко важно е просто да правите това, което трябва. Когато пристигнете на крайната си дестинация, ще се радвате, че сте се справили, когато сте искали да се откажете или сте се чувствали твърде уплашени, за да продължите напред.

Вижте още: Таро хороскоп за всяка зодия за лято 2024

Лъв

Карта Таро: Осмица от мечове

Външните промени в ежедневните ви навици изискват вътрешна увереност, за да ги направите трайни. Имате ли някой в ​​живота си, който изисква от вас да правите нещата по различен начин? Може да се съобразявате с техните желания за кратко време и това може да работи за вас временно. Дълбоко в себе си, Лъвове, ако това не е решение, което сте взели в сърцето си, може да се самосаботирате по-късно. Работете върху сърцето си, за да го приведете в съответствие с целта си, преди да се опитате да угодите на хората или да направите нещо, в което не вярвате напълно.

Дева

Карта Таро: Кралица на мечовете

Част от това да сте интуитивно същество е да знаете, че има много страни на една история. Вашата работа е да ги търсите и да изследвате какво се случва в света около вас. Днес е важно да задавате въпроси. Вижте къде се намират хората, преди да направите заключение за езика на тялото или какво се случва. Когато сте събирач на информация, получавате солидни факти, които ви улесняват да прецените какво трябва да направите след това, кога и как.

Везни

Карта Таро: Слънцето

Неполучаването на това, което искате, може да бъде трудно за смилане. Може да изпитате чувство на тъга или разочарование по въпрос, който не е вървял по план. Може би се чудите какво бихте могли да направите по различен начин. Може да попитате дали вие сте виновни. Понякога нещата не са предназначени да бъдат, защото има неизвестна причина. Днес вижте как Вселената ви защитава от невидима вреда. и наблюдавайте как пътят на живота ви се движи в посока, която е нова и неизследвана територия за вас по най-добрия начин.

Скорпиони

Карта Таро: Присъда

Днес вървете малко по-бавно. Може да сте бързали да довършите нещо, но животът е имал различен план. Промяната на темпото може да бъде освежаваща. Имате възможност да проверите работата си и да дадете най-доброто от себе си. Времето е толкова ценно и тъй като не си го връщате, ценете това, което имате сега, и си позволете да се насладите на момента.

Вижте още: Зодии, които ще имат късмет през втората половина на юни

Стрелец

Карта Таро: Деветка мечове, обърната

Време е да продължите напред и да оставите тази сладко-горчива глава да свърши. Преживели сте някои тъжни и трудни моменти тази година, но те са към своя край. Зоните на въздействие са по-малко. Може дори да забравите спомена и да не мислите за това, което сте преживели много повече с напредването на седмицата. Лечебното пътуване, което сте завършили, трябва да бъде отбелязано. Почитайте своята устойчивост и сладка, сладка победа.

Козирог

Карта Таро: Осмица пентакли

Любовта може да изисква работа, дори ако сте в здрава връзка. Въпреки това, приоритизирането на любовния ви живот може да бъде забавно. Открийте любовния език на вашия партньор. Научете как да се радвате един на друг с прости изненади и да създавате красиви спомени. Правете неща заедно, които никога преди не сте правили. Създайте списък и започнете да планирате.

Водолей 

Карта Таро: Асо жезли

Нуждаете се само от малко искра, за да запалите пламнал огън, а днес въображението е пламъкът, който пренебрегва вашата креативност. Опитайте едно ново нещо, което ви помага да откриете вътрешната си магия. Може да излезете със свежа идея, която искате да развиете в голям проект. Вдъхновението е лесно за намиране и култивиране, когато сте водени от желание, което идва от сърцето ви.

Риби

Карта Таро: Петица пентакли, обърната

Заслужавате да бъдете обичани по нежен начин. И така, защо да сте сред хора, който не ви ценят? Можете да разберете кога човек не се грижи за вас по начина, по който ви е необходимо. Изисква се смелост, за да отстоявате себе си, но когато знаете, че трябва да се направи, можете да го сторите, дори и да се страхувате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама