Таро карта за всяка зодия за 21 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 21 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 21 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Тройка пентакли

Бъдете търпеливи. Може да се чудите дали сте на прав път, когато не се показват резултати за вашата упорита работа или усилия. Понякога животът или проект ще изискват от вас да заредите енергията си.

Подобно на семе, засадено под плодородна почва, крайният продукт ще даде плод по-късно. Уговорката е да не спирате, докато всичко не е направено. Придържайте се към плана си. Ще работи за вас, ако се ангажирате с това.

Телец

Карта Таро: Рицар на чашите

Запалени ли сте в работата си? Да правите всичко възможно в неща, които ви карат да се чувствате нещастни, може да бъде трудно. Днес се изправете пред всички страхове, които имате относно извършването на корекции, които ще подобрят качеството ви на живот.

Ако смятате, че трябва да смените професията, не е нужно да бързате и да напускате настоящата си работа. Създайте стратегия за излизане и след това направете своите ходове с надежден план за действие.

Близнаци

Карта Таро: Две чаши, обърната

Какво чувствате? Едно нещо, което трябва да знаете е, че силните емоции могат да се появят, когато най-малко го очаквате, особено когато сте спокойни и не мислите за нищо конкретно.

Днес бъдете наясно със себе си. Работете върху неща, които знаете, че не сте адресирали. Мъка, скръб, прошка ... любов. Водите ли си дневник? Днес може да е чудесен ден да прекарате време в записване на мислите си и обработката им.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 21 - 27 октомври 2024

Рак

Карта Таро: Дяволът

Да изневерите на диета или да се откажете от уелнес план е изкушаващо. Не искате да саботирате цялата работа, която сте вложили в тялото си, нали? Ако имате нужда или искате чийт ден, поставете го в перспектива за общите си фитнес цели.

Може да се почувствате по-добре и по-отговорни за избора си, ако знаете кога ще се насладите на нещо сладко, вместо да се поддадете на натиска на връстници да хапнете парче торта на работа или когато общувате с приятели на вечеря.

Лъв

Карта Таро: Шестица мечове, обърната

Хубаво е да бъдете искрени, когато чувствате, че връзката ви е в затишие и искате да се подобри.

Шестица мечове ви дава зелена светлина да изразите чувствата си. Любовта в застой ли е? Какво можете да направите, за да освежите нещата?

Дева

Карта Таро: Шестица пентакли

Приятелството е двупосочна улица, така че когато имате някой специален в живота си, това е с добра причина. Може да е трудно да не прецените човек, когато е в нужда. Може би се чудите какво са направили, за да попаднат в тази ситуация.

Може да се запитате колко разумно използват ресурсите. Но опитайте се да видите нещата от всички страни. Помислете как бихте могли да бъдете добър приятел на човек, на когото държите, и как да го напътствате да се справя по-добре, без да бъдете осъдителни или нелюбезни.

Везни

Карта Таро: Три жезли

Можете да преоткриете себе си и ако се почувствате блокирани в даден проект, можете да намерите начин да си представите нов стил. В началото може да се почувствате блокирани или музата на творчеството е решила да ви избягва. Не позволявайте на негативните саморазговори да ви спрат.

Завъртете се, за да стимулирате въображението си. Гледайте филм. Отидете на разходка. Почистете бюрото си, ако това помага на ума ви да се отпусне. Тогава, готово! Ще видите как креативността ви ще порасне!

Скорпиони

Карта Таро: Рицар на жезлите

Време е да отплавате към ново приключение. Готови сте да избягате и да тръгнете на пътешествие. Вземете със себе си уроците, които сте научили този месец (или цялата година). Вместо да изоставите всичките си грижи, използвайте времето, за да си възвърнете перспективата.

Пътуването може да ви помогне да се поучите от миналото, да увеличите уроците, които сте придобили, и да направите бъдещето по-светло.

Стрелец

Карта Таро: Магьосникът, обърната

Слушайте внимателно. Вселената може да изглежда, че има някакъв вид проблеми с комуникацията днес, но тишината не трябва да ви тревожи.

Когато поискате нещо конкретно и изглежда, че нищо не се е случило, изчакайте. Това може да е знак, че нещата са в ход и трябва да имате вяра, да продължите да работите върху това, което правите сега, или да се научите на търпение.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Страница с пентакли

Идеята, че светът е пълен с неща, които можете да искате, като ги поискате, може да бъде малко разсейваща.

Когато смятате, че имате твърде много неща, върху които да се съсредоточите, помислете за организиране на мислите и идеите си. Напишете своя мечтан живот. Върху какво искате да се съсредоточите първо? Какво ви трябва сега?

Водолей 

Карта Таро: Четворка пентакли

Работили сте толкова усилено за това, което имате, така че е естествено да чувствате, че не искате да го давате на никого. Да бъдете щедри не е само акт на милосърдие; това също е тест за вашето управление.

Искате да дарите парите си разумно. Тази карта Таро е знак за проверка на всякакви организации или причини, които искате да помогнете, но се колебаете.

Риби

Карта Таро: Колелото на съдбата

Вие сте предопределени за велики неща, Риби. Успехът е длъжен да го постигнете. Когато знаете, че имате високо призвание в живота си, може да почувствате натиск да се представите прекалено много или да направите повече, отколкото тялото ви може да понесе.

Подарете си малко благодат днес. Съдбата ви няма да избяга от вас, ако спрете за момент. Всъщност ще ви изчака да наваксате, когато започнете да възвръщате инерцията с естествено темпо, което има смисъл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама