Таро карта за всяка зодия за 21 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 21 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 21 август 2024, според зодията

Овен

Таро карта: Светът, обърната

Животът не чака никого и вие губите ценно време, когато позволявате на миналото да ви попречи да продължите напред. Готови сте да преследвате своите мечти, цели и желания. Ако имате нужда от ясен план и пътна карта, напишете стъпките, които искате да предприемете, и започнете.

Телец

Таро карта: Сила

Всеки има смесени чувства. Вашите емоции са като светлина, която ви насочва към това, от което се нуждаете. Добрите емоции ви помагат да намерите по-нататъшно щастие. Тъжните емоции показват човешката ви страна. Дори когато чувствате, че емоциите ви са извън контрол, познаването им ви помага да бъдете силни. Цялата сила, от която се нуждаете, е във вас самите.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Близнаци

Таро карта: Присъда

Когато възможността почука, една от причините хората да не отварят вратата е, че други шумове блокират звука. Настройте ухото си така, че да възприема нещата, които се променят наоколо. Всеки ден Вселената изпраща промени, за да направите нещо ново, а днес ще ви донесе такава, която може да пропуснете, а не бива.

Рак

Таро карта: Глупакът, обърната

Някои хора смятат, че имат право на неща в живота. Те очакват да имат това, което искат. Днес може да се сблъскате с някой, който е свикнал нещата да се случват по неговия начин. Това може да бъде изпитателен тест за собствената ви сила на волята, но с малко компромис и двамата можете да намерите приемливо средно положение.

Лъв

Таро карта: Кралица на чашите

Толкова е хубаво да срещнеш някой, който е мил, нежен и милосърден. Искате да го защитите, защото се страхувате, че някой ще се възползва от него заради добротата му. Вместо да се опитвате да спрете потока на щедрост, идващ от този човек, намерете начини да го насърчите и да ви вдъхнови.

Вижте още: 3 зодии ще намерят неочаквана любов преди края на август 2024

Дева

Таро карта: Асо жезли, обърната

Психическите блокади, особено тези, които задушават вашата креативност, изглежда са на хоризонта. Излезте и направете нещо напълно различно от това, което правите обикновено. Прекъснете рутината. Отпуснете ума си. Оставете тялото си да си почине.

Везни

Таро карта: Жрицата

Време е да излезете от тъмнината. В основата на вашето същество е малък глас, който може да бъде чут в моменти на тишина. С практика можете да се свържете отново с интуицията си и да засилите психическата си устойчивост.

 

Скорпиони

Таро карта: Кралица пентакли

Имате нужда от същите неща, от които цветята: малко слънце, малко вода и любов. Ако сте в среда, в която се чувствате тъжни през повечето време, това може да е знак, че нещо трябва да се промени.

Вижте още: 4 зодии да очакват страхотна изненада в края на август

Стрелец

Три меча

Скръбта, която изпитвате, е дълбока и никой не може да направи нищо, за да накара болката да изчезне точно сега. Това, което е необходимо, е да се свържете с нея, да обработите емоциите и да оставите времето да направи своето чудо.

Козирог

Таро карта: Двойка жезли

Не слушайте тълпата. Едно от най-лошите неща, които можете да направите днес, е да делегирате мисленето си на някой друг. Ако сте объркани, признайте си. Поискайте съвет. Бъдете находчиви, но не следвайте сляпо.

Водолей 

Таро карта: Умереност

Гневът може да избухне, така че не позволявайте на хора, места или неща да ви влязат под кожата. Проблемите могат да избухнат, но вашата упоритост може да бъде положителна сила. Използвайте я добре!

Риби

Таро карта: Магьосникът

Имате толкова много смелост и да опитате нещо ново е страхотна идея. Както се казва – „потопете пръста си във водата“, за да видите дали ще ви хареса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама