Таро карта за всяка зодия за 20 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 20 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 20 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Девет чаши

Независимо дали искате да го признаете или не, вашата среда ви влияе. Това включва хора, места, навици и т.н. Това знание обаче може да бъде сила: можете да промените нещата, за да направите целите си по-лесни за постигане, и да се обградите с хора с качества, в които искате да израствате.

Телец

Карта Таро: Обесеният

Вашата интуиция ще ви насочи по кой път да тръгнете. Въпреки че вашата интуиция може да не разкрие цялата картина, тя може да ви подскаже или да ви подскаже чувства за определени неща. Въпреки че може да не разбирате защо казва това, което е, водете там, където те следват и вярват. Например, може да почувствате, че дадено действие трябва да бъде отложено или че чакате подходящия момент.

Близнаци

Карта Таро: Десет чаши

Преследвайте хората, които ви карат да се чувствате в безопасност, за да бъдете напълно себе си, Близнаци. Вие, във вашата личност, външен вид и всичко това, можете да предложите нещо уникално и заслужавате да бъдете отпразнувани. Не забравяйте обаче, че дори някои от любимите ви неща не се харесват на някои. Само защото може да не сте чаша чай на някой друг, не означава, че няма хора, които да ви ценят заради това, което сте.

Вижте още: Това са зодиите, които са като хамелеони

Рак

Карта Таро: Асо мечове

Силата не е само в това да обмисляте курс на действие, който ще предприемете, но и да действате според него. Имате много идеи и стремежи и е разумно да обмислите различни фактори, преди да се заемете изцяло с нещо. Въпреки това, мисленето (или прекомерното мислене) може да се превърне в скривалище за вас, което ви пречи да правите това, което искате, от страх. Като осъзнаете това, можете да спрете страха да ви пречи.

Лъв

Карта Таро: Шест жезли

Не можете да видите красивите начини, по които другите ви гледат или ценят. Може да е лесно да бъдете сурови към себе си, но това е страхотно време да дадете повече пространство за благодат и състрадание. В края на деня вие правите всичко възможно и това е всичко, което можете да поискате от себе си. Това, че злият вътрешен глас постоянно ви бие, няма да помогне.

Дева

Карта Таро: Рицар на пентакли

Не е нужно да научавате всичките си уроци от първа ръка. Можете да обмислите мъдростта на тези, които са дошли преди вас. Можете да направите това, като задавате въпроси на хора с повече опит или разглеждате книги и подкасти.

Везни

Карта Таро: Крал на чашите

Когато сте претоварени да мислите за голямата картина, опростете. Тревожни мисли и въпроси могат да препускат в ума ви, но можете да върнете тишината в духа си чрез заземяваща истина или утвърждение.

Скорпиони

Карта Таро: Седем пентакли

Хубавите неща отнемат време, Скорпиони. Понякога отнема повече време, отколкото сте предполагали, че ще отнеме. Когато се сблъскате с тези моменти, освободете се с вяра и ги оставете да натрупат търпение във вас. Само защото нещата не се случват в очакваната времева линия, не означава, че не се случват божествено в идеалния период. Докато преминавате през него, може да откриете радост да се влюбите в това, че се вливате в това, което правите, вместо да се фиксирате върху резултата, който е извън вашия контрол.

Стрелец

Карта Таро: Луната - обърната

Добрата новина е, че приливът се обръща и слънцето изгрява. Може да почувствате облекчение от тези негативни енергии. Може да ви е по-лесно да се доверите и да почивате в чист ум. Въпреки че може да изисква известно намерение и усилия, пробивът може да е точно зад ъгъла.

Вижте още: Хороскоп за днес, 20 септември 2024

Козирог

Карта Таро: Шест чаши

Никога не сте твърде стари, за да се върнете към детски, радостни дейности. Има мъдрост в това да си позволите свободно да се наслаждавате на живота и да се изгубите в потока от дейности. Това не ви прави незрели да се насладите на моменти на смях и игра с любимите хора. Това е страхотен момент да бъдете целенасочени да посветите време на вашите приятелства и да се забавлявате. Оставете вашето вътрешно дете да тича свободно, Козирог! Помислете какво може да сте обичали в детството и какво бихте искали да опитате отново; може да е рисуване, рисуване, писане, правене на видеоклипове или нещо различно.

Водолей 

Карта Таро: Асо жезли

Вашите най-големи пречки са възможностите да докажете способностите си. Може да се страхувате, когато се изправяте пред предизвикателства, но те трябва да се страхуват от вас! Това е прекрасно време да отприщите вътрешната си сила и да увеличите още малко вярата си. Можете да се справите с всичко, което идва.

Риби

Карта Таро: Присъда - обърната

Като хора, вие невинаги ще сте прави, Риби, и това е напълно добре. Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат или са различни от това, на което сте се надявали. В тези моменти се съберете и се чувствайте свободни да продължите напред. Предстоят ви много по-необикновени неща и не е нужно да се спъвате в едно нещо, което не работи. Провалът не е постоянен или разтърсващ; това може да бъде само една стъпка към постигане на успех. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама