Таро карта за всяка зодия за 20 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 20 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 20 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кралица на мечовете

Имате страхотна интуиция, Лъвове; трябва само да се научите да я използвате. Тази карта означава интелект и мъдрост. Можете да виждате през истината в ситуации, което може да бъде голяма сила за вас и вашия екип. Това е чудесен момент да не се страхувате да я впрегнете и използвате в полза на всички.

Телец

Независимо дали е добра или лоша, тази карта ви насърчава да подобрите себе си. Това може да изглежда като преодоляване на всякакви препятствия, които ви пречат или да се научите да намирате неща, които ви харесва да правите сами. Основният фокус е да опознаете себе си повече и да имате място да останете неподвижни.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Близнаци

Карта Таро: Жрицата

Може да пропуснете някой детайл, Овни, особено ако се фокусирате върху повърхностни неща. Може да мислите, че познавате дадена ситуация от това, което наблюдавате, но надраскването на повърхността ще разкрие повече информация - и ще искате тези данни днес. Когато се хванете да преглеждате детайли, да изчезват по време на разговор или да не обръщате внимание на казаното, спрете се. Върнете се към момента и обърнете внимание.

Рак

Карта Таро: Глупакът, обърната

Увереността рядко е лоша, но ако води до арогантност, може да мислите, че знаете повече, отколкото всъщност знаете. В бизнеса, любовта и приятелствата това може да ви накара да мислите, че можете да поемате преизчислени и разточителни рискове. Бъдете внимателни. Играйте си "най-лошия сценарий" наум, за да разберете дали решението ви да бързате напред е мъдро.

Лъв

Карта Таро: Асо пентакли

Можете да научите голямата стойност на пестеливостта. Необходима е практика, за да помислите как вашите навици за харчене ще повлияят на цялостната ви финансова картина в дългосрочен план. Правете малки инвестиции, съчетани със спестяване на пари, когато можете да добавите бързо.

Вижте още: 3 зодии ще намерят неочаквана любов преди края на август 2024

Дева

Карта Таро: Пет чаши

Преследват ли ви съжаленията понякога? Нормално е да изпитвате скръб за решенията, които сте взели в миналото, които искате да не правите. Тези моменти обаче ви доведоха на това място и ви помогнаха да формирате уникалната си гледна точка за живота. Не тъгувайте за това, което е било; вместо това простете на себе си и бъдете благодарни за възможността да растете по начин, който ви е създал, което е прекрасно.

Везни

Четворка мечове, обърната

Четворката мечове се показва в обратна посока, когато трябва да си дадете място за почивка или лечение. Независимо дали напоследък сте изтощени от работата и отговорностите си, или има емоционална рана, която носите, отделете подходящо време днес, за да се съсредоточите върху благополучието си. Пренебрегвали сте нуждата си от грижа за себе си и стресът или сърдечната болка, които сте носили, са ви повлияли.  Свържете се отново със себе си.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Скорпиони

Светът

Светът ви насърчава да признаете напредъка, който сте постигнали, и да отпразнувате тези постижения. Може би сте близо до финалната линия на цел, която сте си поставили, или проект, върху който сте работили. Може би това е нещо, което дълго време се е чувствало недостъпно. Трябва да се гордеете със себе си, независимо колко големи или малки са стъпките, които сте предприели. Спомнете си откъде сте започнали и отделете време днес, за да почетете докъде сте стигнали. Наградете се – излезте до езерото, отидете на вечеря, организирайте щастлив час за вас и вашите приятели, купете онзи скъп артикул, който сте гледали, или просто отделете деня за почивка и правете нещата, които ви носят радост.

Стрелец

Четворка пентакли

Вашият натоварен график или упоритост в постигането на целите ви карат да се разхождате насън през собствения си живот. Пренебрегвахте връзките си, радостите си, хобитата си и собственото си щастие. Използвайте днес, за да избягате от ежедневните си ритуали. Бъдете спонтанни. Променете енергията около вас. Участвайте в дейности, които не сте правили от известно време. Свържете се с любимите си хора. Направете нещо различно. Изненадайте себе си. Имайте предвид, че напредвате, че животът не може да бъде само работа и без игра. Опитайте се да си създадете навик да отделяте време за простите удоволствия на живота.

Козирог

Карта Таро: Крал на жезлите

Картата подчертава вашите победи, не непременно самата печалба, но как сте се издигнали над това, което е било зад вас. Тази карта също така съветва да се научите да не се подчинявате на късното начало, недостатъците или слабостите в живота си, което може да ви възнагради значително. Може да бъде много задоволително и да изгради увереност за вас да погледнете назад и да видите докъде сте стигнали, не само като видите къде сте поради обстоятелствата, но и чрез упорит труд и преднамереност.

Водолей 

Карта Таро: Влюбените

Трудно е да знаете на кого да дадете сърцето си. Тази карта Таро може да означава, че се чувствате разсеяни от неща, които са извън връзката ви. Тревата изглежда по-зелена от другата страна. В резултат на това вие не давате всичко от себе си на партньора си. Време е да решите, Телци, дали искате да сте там, където сте, или някъде другаде. Ако е някъде другаде, тогава направете своя ход.

Риби

Карта Таро: Рицар на пентакли

Ангажиментът може да бъде сила, която ви държи, когато всичко друго казва да се откажете. Освен това търпението може да ви помогне да се справите с проблемите, да приемете другите и да продължите, когато сте уморени. Днес е добър ден да забележите силните си страни и да работите върху слабостите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама