Таро карта за всяка зодия за 2 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 2 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 2 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кулата

Струва ли си тази връзка? Човек, за когото се грижите, може да проявява признаци на емоционална недостъпност. Може би обсъждането на нещата може да ви помогне да определите дали връзката ви има шанс.

Може да не сте сигурни дали трябва да си тръгнете или да останете. Тази карта Таро показва, че сте загрижени за това как стоят нещата сега и започвате да се съмнявате в решението си да се обвържете.

Телец

Карта Таро: Крал на чашите

Подаръците са безплатни, но стойността струва на някого нещо някъде. Днес постигнете правилния баланс между това да сте дарител и прекалено привързани към процеса.

Каква полза от подарък, ако винаги водите сметка кой какво е направил и кога? Да бъдеш благотворителен означава да оставиш нещо да си отиде и да се освободиш от необходимостта да ти се отплати по някакъв начин

Близнаци

Карта Таро: Седем чаши, обърната

Не би ли било хубаво, ако ясното мислене не беше толкова трудна работа? Днес ще искате да работите усилено върху създаването на живот, който насърчава чисти мисли и позитивно мислене.

Запитайте се с какво храните мозъка си всеки ден? Гледате ли или слушате ли негативни новини онлайн или в социалните медии? Намалете консумацията на неща, които затрупват ума ви с негативна енергия, и засилете положителните вибрации със страхотни идеи и мисли.

Вижте още: Новолунието на 2 октомври носи духовна промяна на тези 3 зодии

Рак

Карта Таро: Дяволът

Колко време отнема прекъсването на лошия навик? Зависи. Пристрастяването към каквото и да било може да ви отнеме по-малко време от другите. Важното е как гледате на това, което смятате за пристрастяващ навик. Робите ли се онлайн твърде често? Искате ли да спрете да използвате толкова много телефона си или социалните мрежи?

Може би предпочитате да не реагирате, когато някой натиска бутоните ви. Можете да промените това, което правите и кога го правите. Работете върху това. Запомнете, това е напредък, а не съвършенство.

Лъв

Карта Таро: Пет меча, обърната

С кого искате да се разбирате по-добре? Понякога комуникацията е страхотна, но частта за разбиране се нуждае от работа.

Когато говорите с някой, който изглежда ви разбира погрешно, опитайте се да намерите мирно решение, което подкрепя разбирането и смисъла, които се надявате да постигнете. Може да не изглежда така за другите, така че можете да разберете какво има най-голям смисъл във връзката ви.

Дева

Карта Таро: Крал мечове, обърната

Какво чувствате. Слушайте сърцето си и вижте какво ще ви разкрие. Вашата интуиция се активира днес и когато усетите повишена осведоменост за човек или проблем в отношенията, направете си услуга и не го пренебрегвайте.

Може да се чувствате несигурни относно емоциите си. Може да се съмнявате в себе си и да се съмнявате в точността на чувствата си, но не го правете. Нека сърцето ви бъде вашият водач.

Везни

Карта Таро: Тройка чаши

Понякога просто искате да сте сами в името на тишината. Идеята за самоизолация може да изглежда релаксираща и спокойна.

Може би ще искате да седите в стаята си, без да правите нищо, или да четете книга. Кога за последен път посетихте библиотека или местна книжарница? Отдайте се на релакс, за да възвърнете напълно силите си.

Скорпиони

Карта Таро: Крал Пентакли

Не всеки може да бъде бизнес магнат. Възможно е обаче да имате брилянтна идея, която може да стане доходоносна, ако работите усилено върху нея. Днес се стремете към зрялост в успеха.

Формулирайте план. Помислете от какво се нуждаете и какво можете да направите. Кой може да ви помогне да започнете? Какви съветници могат да ви помогнат да вземете правилните решения и финансови инвестиции?

Стрелец

Карта Таро: Звездата

Отнема време, за да се почувствате в безопасност след мрачен период от живота си. Днес надеждата може да бъде възстановена чрез малки стъпки, при които си възвръщате чувството за свобода.

Скорошна раздяла или труден период със съквартирант може да попречи на това как се чувствате. Работете върху това и малко по малко ще се върнете отново към старото си аз.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Седем пентакли

Творчеството е объркано и сбъдването на една мечта може да изглежда хаотично. В средата на лудостта обаче има красота. Днес вижте доброто в усилената работа и какво включва процесът.

Разбирате дълбоко, че едно пътуване отнема време. Нищо ценно не се случва за една нощ. Бавно и стабилно печели състезанието и вашето усърдие ще пожъне сигурна и здрава основа, върху която да надграждате за дълго време.

Водолей 

Карта Таро: Колесницата

Може да се нуждаете от напомняне защо правите това, което сте избрали. Създайте табло с визия за бъдещето и напишете списък с вашите защо.

Дайте си куп причини да се придържате към целите си и да не се отказвате. Ако това, което сте започнали, се е почувствало точно в началото, освен ако нещо съществено не се е променило, то все още е така. Доверете се на миналите си решения и продължете напред.

Риби

Карта Таро: Кулата

Струва ли си тази връзка? Човек, за когото се грижите, може да проявява признаци на емоционална недостъпност. Може би обсъждането на нещата може да ви помогне да определите дали връзката ви има шанс.

Може да не сте сигурни дали трябва да си тръгнете или да останете. Тази карта Таро показва, че сте загрижени за това как стоят нещата сега и започвате да се съмнявате в решението си да се обвържете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама