Таро карта за всяка зодия за 19 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 19 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този септември, 19 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Император

Това е прекрасно време да видите въздействието на вашите действия. Вашите действия надхвърлят повърхностното ниво – те не са толкова прости като просто да тренирате или да изберете да прочетете книга – те могат да представят избора ви за по-големи неща, като живота, който искате да живеете, и всеки ангажимент, който сте поели към себе си. 

Телец

Карта Таро: Отшелникът

От какво бягате? Вашият метод за преодоляване на страха може да се наложи да промените. Днес говорете чрез конфликти. Уведомете хората, че бихте искали да си партнирате в премахването на бариерите пред комуникацията. Желаете ли повече прозрачност? Задавайте въпроси. Разгледайте „какво-ако“.

Близнаци

Карта Таро: Кулата

Какво се е променило? Промяната е част от живота, но може да бъде разрушителна. Въпросът, който ще си зададете днес, е: Успехът не е гарантиран, но ако не опитате, колко повече губите, когато поддържате нещата такива, каквито са? Измерете цената на играта на сигурно, Близнаци.

Вижте още: Това са зодиите, които са като хамелеони

Рак

Карта Таро: Тройка пентакли

Изваждате най-доброто от другите. Това, което външно получавате от хората, е изливане на това, което е вътре в тях. Това е простият закон на входовете и изходите; това, което влагате, влияе върху това, което получавате обратно. Когато е възможно, давайте любов.

Лъв

Карта Таро: Десет меча

Разбирането на хората може да ви помогне да култивирате състрадание и разбиране, да виждате отвъд простото поведение на другите и да осъзнавате как те могат да разкрият по-дълбоки проблеми в тях.

Ако са подли или осъдителни към вас, това може да разкрие техния вътрешен глас или страхове, които се проектират върху вас.

Дева

Карта Таро: Глупакът

Бързането към дадена цел е вълнуващо, но не се увличайте толкова много в момента, в който изгубите всичко останало от поглед. Ако установите, че действате по начин, който не отговаря на това, което бихте искали, направете пауза. Не се движете толкова бързо, че да изостанете по-късно. Бдителността и намерението могат да ви спестят много отпадъци в бъдеще.

Везни

Карта Таро: Звездата

Представете си какви искате да бъдете, Везни, и се покажете като тях. Постигането на вашите цели става много по-лесно, когато ясно идентифицирате какви са те и как могат да се изпълняват всеки ден.

Скорпиони

Карта Таро: Слънцето

Вие сте там, където трябва да бъдете. Това е прекрасен ден да отпразнувате колко далеч сте стигнали и да продължите да се развивате. Забележете малките победи и знайте, че се подобрявате ежедневно!

Стрелец

Карта Таро: Две чаши

Вашето присъствие е подарък за хората около вас, Стрелец. Това е прекрасно време да продължите да бъдете себе си и да знаете, че по този начин правилните хора ще дойдат при вас. Освен това, вливайте във вашите взаимоотношения и водете с оптимизъм.

Вижте още: 

Козирог

Карта Таро: Магьосникът

Вижте колко сте талантливи. Когато се тревожите и повтаряте сценарий многократно в ума си, намалете мащаба. Представете си как правите нещо по-голямо, отколкото сте правили в миналото.

Един малък напредък може да възвърне радостта и да донесе нова жажда за живот. Създайте нова енергия, за да освободите част от ежедневното напрежение в живота, което е прекалено заземено и твърде повтарящо се.

Водолей 

Карта Таро: Асо купи

Поставете краката си в тревата, излезте навън или се свържете с по-висша сила. Помнете, че всичко в живота работи за по-висша цел.

Резултатът ще остане същият, независимо дали оставяте сърцето си спокойно или се тревожите. Направете всичко възможно, за да оставите сърцето и ума си да си починат и вярвайте, че този момент е тук, за да ви научи как да бъдете.

Риби

Карта Таро: Йерофантът

Риби, строги ли сте към себе си? Толкова е лесно да се самокритикувате, когато работата не върви толкова бързо, колкото бихте искали. Насладете се на връзките в живота си.

Празнувайте малките победи. Дори когато мислите, че не напредвате поради чакане, тишината може да ви научи на търпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама