Таро карта за всяка зодия за 19 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 19 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 19 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Крал на чашите, обърната

Защо чувствата ви са охладнели? Може да не сте толкова заинтересовани от партньора си, колкото преди. Може да се е случило нещо, което да изключи емоциите ви. Можете да го обсъдите с него, за да проучите как да подобрите връзката си.

Ако вашата ситуация включва приятел или член на семейството, разрешаването на конфликта може да включва и изправяне срещу проблема. Чувствата са индикатори за текущите ви емоции. Хубаво е да ги слушате.

Телец

Карта Таро: Девет пентакли

Искате любов, щастие и усещане, че контролирате живота си, което означава финансова сигурност. Това е моментът да работите върху бъдещето си и да го осигурите с по-добра работа, дългосрочна цел и може би страничен бизнес, който можете да изградите за себе си.

Близнаци

Таро карта: Асо купи

Асото на чашите означава, че емоциите ви преливат до точката на преливане. Сърцето ви може да се почувства изпълнено с толкова добри емоции, че да си мислите, че ще се пръсне.

Нова любов. Стара любов. Ще почувствате любов, независимо от състоянието на връзката ви в момента. Малко усилия във вашите взаимоотношения се оказват значителни. Ще бъдете мотивирани да поддържате доброто настроение, когато видите, че любовният ви живот се подобрява.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Рак

Карта Таро: Присъда

Днес вървете малко по-бавно. Може да сте бързали да довършите нещо, но животът е имал различен план. Промяната на темпото може да бъде освежаваща. Имате възможност да проверите работата си и да дадете най-доброто от себе си. Времето е толкова ценно и тъй като не си го връщате, ценете това, което имате сега, и си позволете да се насладите на момента.

Лъв

Карта Таро: Слънцето

Неполучаването на това, което искате, може да бъде трудно за смилане. Може да изпитате чувство на тъга или разочарование по въпрос, който не е вървял по план. Може би се чудите какво бихте могли да направите по различен начин. Може да попитате дали вие сте виновни. Понякога нещата не са предназначени да бъдат, защото има неизвестна причина. Днес вижте как Вселената ви защитава от невидима вреда. и наблюдавайте как пътят на живота ви се движи в посока, която е нова и неизследвана територия за вас по най-добрия начин.

Дева

Карта Таро: Четворка мечове

Отделете време за себе си тази седмица. Имате много време в списъка си със задачи, но да свършите нещата не е същото като грижата за себе си. Малко почивка и релаксация, правейки нещо, което изпразва ума ви и ви позволява да се чувствате свободни, е това, от което се нуждаете. Прекарвайте време сред природата. Отидете на разходка или посетете парк. Изключете мобилния си телефон и си дайте възможност да дишате.

Везни

Карта Таро: Девет чаши

Тайната на процъфтяването и растежа може да е създаването на среда, в която можете да го направите. Което означава, да изпреварите себе си, там където нещата, които ви влияят, са за по-добро. Това може да изглежда като разбиране как работят навиците, като поставяне на елементи, които са знаци за добри навици, там, където ще ги виждате, вместо да ги оставяте извън погледа или съзнанието. Например да оставите книга до леглото си или постелка за йога в хола. Това служи като напомняне или подкана, което улеснява ангажирането с вече поставени цели.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Скорпиони

Карта Таро: Умереност

Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се посвещавате на това, което отговаря на вашите цели и се дистанцирайте от останалите.

Стрелец

Карта Таро: Осмица пентакли

Навлизате в период на производителност и изграждане на умения. През това време може да вървите към майсторство и да подобрявате работата си. Това е страхотно нещо, защото скоро може да сте в състояние да преминете от ученик към някой, който може да бъде учител по вашия занаят, като се издигнете нагоре в позиция. Съсредоточете се върху последователността и надграждането на вашите знания.

Козирог

Карта Таро: Магьосникът

Луната ще навлезе във вашия сектор със скрити врагове. Тази карта показва, че може да сте податливи на лъжите на човек, на когото искате да се доверите. Желанието да видите доброто в другите може да бъде сила, но ви предупреждаваме да бъдете внимателни.

Свалете бдителността си около хората, които са спечелили доверието ви, вместо да го предавате, докато не направят друго. Никога не можете да бъдете твърде внимателни с непознати; времето е крайната детерминация на характера на човек.

Водолей 

Карта Таро: Четворка чаши

Хората ще изкажат мнението си и понякога ще отрекат думите, но вие имате силата да не поемете думите им или да се отърсите от тях. Толкова е важно за вас да имате здрава основа на това, в което вярвате, така че когато израствате и се дават повече мнения, можете да дешифрирате какво е критика и кои са груби, неверни думи, с които не сте съгласни.

Риби

Карта Таро: Два меча

Оставяли ли сте другите да диктуват вашето време и график? Времето да се отдръпнете и да възвърнете контрола над живота си е сега. Може да се наложи да създадете по-строги граници около това кога и как правите нещата. Да кажете "не" на възможностите може да предизвика страха ви от пропускане, но ще се почувствате добре да живеете живота си по план.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама