Таро карта за всяка зодия за 18 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 18 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 18 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Девет жезли

Хората могат да създават проблеми без причина. Те може да искат да ви видят нещастен, защото самите те са недоволни от живота си. Не можете да измерите своя успех или удовлетворение от живота с това, което правите. Вашият партньор или ви обича, или не, и това е безусловно, или не е. Не можете да промените тези факти; това, което искате да обмислите, е да ги приемете.

Телец

Карта Таро: Четворка чаши

Хората ще изкажат мнението си и понякога ще отрекат думите, но вие имате силата да не поемете думите им или да се отърсите от тях. Толкова е важно за вас да имате здрава основа на това, в което вярвате, така че когато израствате и се дават повече мнения, можете да дешифрирате какво е критика и кои са груби, неверни думи, с които не сте съгласни.

Близнаци

Карта Таро: Асо купи

Емоциите имат своето място, Близнаци, но те може да не са най-подходящите да вземат искрени решения. Интуицията, да, но разчитането единствено на чувства може да ви отведе по пътища, които в крайна сметка може да не са от полза. Мозъкът ви обработва преживяванията чрез емоционалните центрове на мозъка ви, преди да стигне до мястото за логика или рационална мисъл, така че чувствайте, преди да действате прибързано.

Вижте още: Това са зодиите, които са като хамелеони

Рак

Карта Таро: Умереност

Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се посвещавате на това, което отговаря на вашите цели и се дистанцирайте от останалите.

Лъв

Карта Таро: Девет чаши

Тайната на процъфтяването и растежа може да е създаването на среда, в която можете да го направите. Което означава, да изпреварите себе си, там където нещата, които ви влияят, са за по-добро. Това може да изглежда като разбиране как работят навиците, като поставяне на елементи, които са знаци за добри навици, там, където ще ги виждате, вместо да ги оставяте извън погледа или съзнанието. Например да оставите книга до леглото си или постелка за йога в хола. Това служи като напомняне или подкана, което улеснява ангажирането с вече поставени цели.

Дева

Карта Таро: Осмица пентакли

Навлизате в период на производителност и изграждане на умения. През това време може да вървите към майсторство и да подобрявате работата си. Това е страхотно нещо, защото скоро може да сте в състояние да преминете от ученик към някой, който може да бъде учител по вашия занаят, като се издигнете нагоре в позиция. Съсредоточете се върху последователността и надграждането на вашите знания.

Везни

Карта Таро: Кулата

Настъпват неприятности. Ще преминете в режим на коригиране, когато усетите, че нещо не е наред на работа или в дома ви. Може да не сте били подготвени за неудобството от ремонт на уред, но имате способността да разберете нещата, дори ако трябва да го направите от разстояние.

Скорпиони

Карта Таро: Справедливост

Тази карта означава да направите правилния избор и да стоите в истината, дори ако го направите сами. Това е чрез това да сте твърди на земята си и да сте уверени, че можете да устоите на „бурите“, когато идват. Какво по-добро време от настоящето да усъвършенствате своите вярвания, за да не бъдете разклатени, когато се появят съмнения?

Стрелец

Карта Таро: Страница с мечове

Любопитството може да бъде движещата сила на страстта и новите знания. Може да се интересувате от нови теми или да обмисляте някои въпроси. Това е чудесен момент да вземете нова информация, която може да ви подкрепи в това пътуване. Не се страхувайте да задавате въпроси или да копаете, за да намерите някои отговори. Също така е прекрасно време да изразите своята креативност.

Вижте още: Пълнолунието на 18 септември 2024 ще повлияе най-много на тези зодии

Козирог

Карта Таро: Рицар на жезлите

Вашите уникални перспективи или черти са вдъхновяващи за другите. Великите неща се отприщват, когато осъзнаете силата на тези неща и преследвате страстите си. Днес можете да планирате дългосрочно за бъдещето въз основа на работата, която обичате.

Водолей 

Карта Таро: Слънцето

Всички добри неща се случват с причина, точно както лошите неща се случват с причина. Може да сте в по-добра позиция тази седмица да оцените всички прекрасни неща, които се случват в ежедневието ви. 

Риби

Карта Таро: Отшелникът

Време е за малко вътрешно изцеление и вътрешна работа, Деви. С тази карта Таро от вас се иска да се оттеглите от света и да свършите упоритата работа по излекуването на сърцето и душата си чрез музика. Пуснете любимите си песни и танцувайте из стаята. Не се притеснявайте кой гледа или не. Насладете се на момента и живейте в него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама