Таро карта за всяка зодия за 18 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 18 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 18 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Две пентакли

Жонглирате ли много в момента, Овни? Може да искате да потърсите нови занимания или как да коригирате фокуса си, за да управлявате последователно всичките си отговорности. Този период подобрява способността ви да мислите на крака и да балансирате всичко.

Телец

Карта Таро: Крал на жезлите

Въпреки всички неуспехи, които може да сте срещнали тази седмица, Кралят на жезлите потвърждава, че поемате отговорност за живота си и по този начин внасяте магия във всичко, което правите.

Въпреки че може да не сте виновни за всичко, което не върви по план, поемането на отговорност е един от начините да си върнете контрола. Вие сте господарят на живота си. Можете да се освободите от всеки манталитет на жертва, който ви изкушава да избегнете конфликт.

Грабнете личната власт и донесете положителна промяна на себе си и света около вас. Най-доброто тепърва предстои.

Близнаци

Карта Таро: Асо жезли

Асото жезли означава вдъхновение и пробивите са на хоризонта! В борбата тази седмица може да сте идентифицирали какво не работи и по този начин сте намерили ключовете за извършване на положителни промени, които заслужават да ви потупат по гърба.

Въпреки че спънките могат да бъдат разочароващи, малко размисъл за това как сте изгладили нещата може да помогне много. Това ви позволява да видите каква мъдрост може да се използва в бъдеще. Каква промяна ви даде различни резултати?

Когато се окажете уморени или разочаровани в бъдеще, тази седмица може да бъде основата, която ви помага да разширите перспективата си за големи печалби.

Вижте още: 4 зодии, които са на път да се сблъскат с най-голямата си промяна

Рак

Карта Таро: Жрицата

Това е прекрасно време да развиете идеите си и да се включите в дейности, които разширяват вашето вдъхновение и вяра. Медитирайте или водете дневник. Носете любимия си аромат и бъдете заземени.

Обичате ли да посещавате музей на изкуството или сами да правите изкуство? Творчеството може да ви помогне да се свържете с духовната си страна. Правете неща, които ви вдъхновяват да разширите въображението и емоционалните си хоризонти - измислете нови идеи. Вие сте способни на повече, отколкото знаете.

Лъв

Карта Таро: Тройка пентакли

Правенето на пари може да бъде забавно, особено ако обичате да работите с ръцете си и да създавате нещо, на което другите се възхищават и искат да купят.

Обичате ли някакви занаяти? Това е отлично време да намерите удоволствие в артистичната си работа. Получавайте комплименти, когато споделяте проект или нещо, което сте направили, като обновяване на мебели или облекло.

Забележете дали има области, от които можете да печелите. Къде бихте искали да разширите хоризонтите си? Например, можете да монетизирате или да използвате уменията си, за да пишете или да правите графичен дизайн и да допринесете с таланта си на хората около вас.

Дева

Карта Таро: Шестица мечове

Вие вървите към нови хоризонти и далеч от старите модели. Това е прекрасно! Може да не знаете точно накъде сте се запътили или какво правите, но предприемането на действия е чудесно начало. Влизането в непознати води може да бъде страшно, но скоро ще разберете нещата и ще организирате плана си като професионалист.

Докато промяната и преходът може да са неудобни или направо плашещи, това е свободата на творчеството, през която работите. Намерете радост и удоволствие в това да знаете, че вървите към вашата визия и цели: любов към себе си.

Продължавайте напред. Ще получите повече яснота, докато напредвате в пътуването си.

Везни

Карта Таро: Влюбените

Тази карта е положителна поличба, ако сте несемейни, тъй като означава, че скоро може да срещнете някого и да започнете връзка.

Често най-красивите неща не се случват случайно, а чрез преднамереност. Това включва създаване на хармония и съюз във вашите взаимоотношения. Докато някои фактори са неконтролируеми, това, което влагате, влияе върху това, което получавате.

Днес сте вдъхновени да бъдете миротворец и в партньорствата. Лесно е да мислите, че да сте някъде другаде ще бъде по-добре от мястото, където сте сега. Но нещата ще се подобрят, ако действате по начини, които дават приоритет на мира и работата в екип във вашите взаимоотношения.

Опитайте се да включите дейности, които ви помагат да създадете доверие и прозрачност във всички взаимоотношения.

Скорпиони

Карта Таро: Колесницата

Вашата твърдост се отплаща. Вие печелите, когато решите да не напускате, докато не свършите работата. Колесницата разкрива, че намирате успех във всичко, което правите. Докато вашите резултати може да отнемат време, за да се проявят в пари или завършен продукт, ще видите признаци на успех, ако останете ангажирани и продължите да работите.

Не забравяйте, че наградата не е само крайният резултат от това пътуване. Уроците по смелост и упоритост ще ви отведат далеч. Чувствайте се горди от постиженията си.

Стрелец

Карта Таро: Страница с жезли

Каквото и да планирате да правите, навлизате в нов, обещаващ сезон от живота. Всеки ден е пълен с потенциал и светът ви предоставя безкрайни възможности.

През този период на растеж може да получите добри новини от приятел, млад човек, който може да няма толкова опит като вас, но те говорят мъдро. Ако чуете, че е време да опитате нещо ново и да разширите хоризонтите си, чуйте! Това е послание към сърцето ви.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Три чаши

Имате ли нужда от повод да празнувате с приятелите си? Има много причини за парти. Не чакайте да постигнете целите си, за да се насладите на живота. Отделете малко време да се посмеете и да се насладите и на вашето ежедневно пътуване. Трите чаши ви напомнят, че животът е красив.

Съберете се с приятели или отидете на соло среща и се запознайте с някой нов. Изненадайте половинката си с романтична среща. Въпреки че може да сте нетърпеливи да продължите напред, не изпускайте от поглед какво предлага този момент.

Водолей 

Карта Таро: Дяволът, обърната

Вие сте най-добрият капитан на вашия кораб. Вселената излива изобилие от мъдрост, която ви помага да останете верни на вашите стандарти и убеждения. Ако искате да промените или да се откажете от навик, можете. Ако не ви харесва това, което виждате в живота си, проверете вътрешното си аз и оставете дисциплината да си свърши работата.

Може да е лесно да прецените, ако срещнете хора с качества, които не харесвате в себе си. Когато се почувствате осъдителни, попитайте дали тяхната личност разкрива с какво се сблъсквате вътрешно. Като цяло, това е лечебно време, изпълнено с голям потенциал. Бъдете любопитни накъде ви води животът.

Риби

Карта Таро: Отшелникът

Колко добре познавате себе си, Риби? Може да се вдъхновите да се оттеглите от тълпата и да се насладите на тихо душевно търсене. Може да сте изградили представа за спокойствие и това изисква да прекарвате време сами.

Отшелникът е покана. Опознайте себе си на по-дълбоко ниво, без чуждо влияние. Времето за мен е време за изцеление. Следвайте примера на Вселената.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама