Таро карта за всяка зодия за 17 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 17 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 17 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кулата

Овни, погледнете обективно как прекарвате времето си. Внезапните промени може да ви тласнат към нова светлина. Така че, ако се случи неочакваното, знайте, че тази промяна ви помага да намерите нова надежда и оптимизъм. Грабвайте всичко, което искате. Това не е място за самооценка, а осъзнаване, което ви позволява да изградите живота, който заслужавате.

Телец

Карта Таро: Луната

Животът може да бъде объркващ, но всичко започва да има смисъл с времето. Разберете, че ежедневните действия, макар и дребни на пръв поглед, ви тласкат ту в едната, ту в другата посока. Въпреки това, което са ви донесли предишните дни, всяка сутрин ви се предоставят нови възможности.

Близнаци

Карта Таро: Влюбените

Имате избор. Не сте длъжни да повтаряте едни и същи модели в романтичните си връзки. Вместо това можете да започнете отначало и да изберете партньор, различен от този, който сте имали в миналото. Обърнете страницата и се откажете от страховете си относно влюбването. Вземете срещи или възстановяване на връзка, стъпка по стъпка.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември 2024

Рак

Карта Таро: Магьосникът

Скоро пред вас ще се отворят много възможности. Можете да изследвате свят на потенциал и нови реалности. Това е моментът да спрете да играете на дребно и вместо това да поемате рискове. Бъдете смели.

Лъв

Карта Таро: Слънцето

Насладете се и живейте за момента. Започнете с нещо просто, като например да изключите мобилния си телефон, докато сте навън с приятели или да работите в тишина, вместо да пускате фонова музика.

Когато решите да опитате нова дейност, бъдете любопитни. Вижте докъде ви води дадена ситуация. Влезте в живота без очаквания и вярвайте в великите неща.

Дева

Карта Таро: Глупакът

Готови сте да продължите с живота си и не е лесно да започнете отначало на работа или с нов партньор. Дори и да не намерите златото, което търсите в една област, това не означава, че няма да видите къде принадлежите в друга. Как ще разберете какво има там, ако не знаете? Дайте си време. Не губете надежда.

Везни

Карта Таро: Справедливост

Искате да живеете живот, който е автентичен и верен на сърцето ви. Да правите това, което е правилно, невинаги е популярно. В тези моменти е от съществено значение да погледнете навътре и да намерите сила в ценностите си.

Скорпиони

Карта Таро: Дяволът

Въпреки че знаете, че не трябва, поддаването на това, което се чувствате принудени да направите, няма да ви достави радост. Въпреки че може да е трудно, да действате според убежденията си може да бъде най-удовлетворяващото нещо в крайна сметка.

Стрелец

Карта Таро: Върховната жрица

Вие сте способни, Стрелци, дори в дните, когато сърцето ви е пълно със съмнение в себе си. Страховете ви лъжат. Това е времето да действате върху качествата и силните си страни във вас, като лидерство и стабилност. Една бебешка стъпка наведнъж е всичко, което трябва да направите.

Вижте още: Пълнолунието на 18 септември 2024 ще повлияе най-много на тези зодии

Козирог

Карта Таро: Императрицата

Настройте се на сърцето си и го оставете да ви води към съдбата ви. Въпреки че може да се съмнявате в присъствието на по-висша сила или съдба, бъдете отворени да виждате знаци, които разкриват, че това е истина. Колкото повече каните възможности в живота си, толкова по-големи са шансовете те да се проявят.

Водолей 

Карта Таро: Светът

Някои от най-хубавите неща не се случват просто – те изискват поливане и време, за да пораснат. Бъдете търпеливи със себе си, докато развивате нещата, които искате в живота. Това, което са сега, не представя техния дългосрочен потенциал. Всичко се променя в точното време.

Риби

Карта Таро: Отшелникът

Излезте от зоната си на комфорт. Може да не успеете да постигнете всичко, което искате - всичките си най-смели мечти - без да се изправите пред страховете си да изглеждате като глупак. Добре е да правите грешки. Всеки трябва да започне отнякъде, дори майсторите в област, където другите ги виждат като експерти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама