Таро карта за всяка зодия за 17 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 17 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 17 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Глупакът

Какво ви спира? Вие имате смело сърце, Овни. Има ли нещо, което искате да направите? Какви страхове ви спират да преследвате цел или голяма мечта? Няма по-добро време от настоящето да се освободите от тревогите и да решите, че днес е началото на страхотни неща за вас.

Телец

Карта Таро: Справедливост

Животът понякога може да изглежда несправедлив, но не е нужно вие да балансирате везните. Да се ​​доверите на кармата означава да знаете, че всички действия се отчитат във всеки в точното време. Въпреки че може да искате да вземете нещата в свои ръце, справедливостта ще работи органично. Нека животът направи това, което трябва да се направи.

Близнаци

Карта Таро: Девет чаши

Срещате ли допълнително съпротивление по време на пътуването си? Какво можете да промените, за да протече този ден по-гладко? Отговорът може да се намери в професионалните ви отношения. Кой ви вдъхновява? Отделете време за тези хора. Протегнете ръка и се свържете. Поискайте съвет, от който се нуждаете.

Вижте още: От какво трябва да се освободи всяка зодия през октомври 2024

Рак

Карта Таро: Жрицата

Вярвате ли в силата на молитвата? Свързването с Вселената може да ви даде днешното прозрение и вдъхновение. Търсете мъдрост от знаци и неща, които се случват около вас. Обърнете внимание какво се случва в живота ви, за да знаете кои врати се затварят и отварят за вас.

Лъв

Карта Таро: Тройка чаши, обърната

Бъдете мили. Избягвайте да бъдете прекалено съсредоточени върху себе си. Може да мислите повече за себе си, отколкото за другите в отговор на вашите работни изисквания. Така че бъдете внимателни. Не искате да се възползвате от дадена ситуация днес и да не осъзнавате, че го правите.

Дева

Карта Таро: Десет пентакли

Надявате ли се на финансово подобрение? Днес се насочете към дейности, които увеличават потенциала ви за доходи. Научете ново умение или помислете за страничен проект, който бихте искали да започнете. Какво смятате, че може да бъде най-слабият плод за изграждането на вашия потенциал за доходи?

Везни

Карта Таро: Шест чаши, обърната

Животът е на път да се промени, Везни, и това е страхотно нещо. Може да се наложи да направите няколко емоционални корекции, когато навлезете в нов сезон от живота. Считайте това за вълнуващо приключение, в което откривате нещо ново за себе си. Очаквайте с нетърпение това, което предстои.

Скорпиони

Карта Таро: Три жезли

Не всеки ще дефинира етиката и морала по един и същи начин. Днес задавайте добри въпроси. Разберете кой мисли като вас и кой не. Бъдете изследователски настроени. Нека любопитството ви води, за да разберете по-добре другите, преди да се доверите или да правите предположения.

Стрелец

Карта Таро: Десет пентакли

Денят за плащане е почти тук. Предстои ви да пожънете плодовете на вашия труд и усилия. Това е едно от любимите ви времена в годината, когато парите започват да пристигат и можете да се насладите на това, за което сте работили усилено.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Три меча

Разочаровани ли сте от някого? Може да се почувствате леко от избора на друг човек. Да видите някой да прави нещо, което сте искали да не е, може да разбие сърцето ви. Време е да практикувате изкуството на откъсването.

Водолей 

Карта Таро: Четворка жезли

Усмихнете се. Денят е прекрасен и може да има много причини да прегърнете радостта и щастието. Използвайте тази положителна енергия като трамплин към по-щастливи времена. Планирайте забавно пътуване с приятели. Социализирайте се. Прегърнете добрите моменти, заобиколени от приятели, семейство или и двете.

Риби

Карта Таро: Крал на чашите

Вие сте дарители по природа, Риби. Какво ви пречи да дадете това, което искате да споделите? Как бихте могли да изразите дарителската си природа в малки, полезни начини за семейството и приятелите?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама