Таро карта за всяка зодия за 16 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 16 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 16 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Седем пентакли

Вие постигнахте целта си, Овни, което е страхотно. Но днес ви насърчаваме да отклоните вниманието от резултата и да го насочите към пътуването. Вие сте вдъхновени да погълнете текущия си период от живота и да намерите удовлетворение в това, че влагате усилия в своите занимания.

Това е прекрасен момент да намерите красота и удоволствие в работата си. Не позволявайте на блъсканицата около това, което следва, да ви ограби от пълното присъствие в това, което ви се предлага тук и сега.

Телец

Карта Таро: Асо мечове

Това е страхотно време да бъдете решителни и да действате според идеите си. Сега е моментът да ръководите с увереност и убеденост, да правите нещата, за които страхът може да ви е попречил. Това може да изглежда като най-накрая да приложите това, което знаете, че трябва да направите, за да изведете живота си на следващото ниво, вместо само да обмисляте какво възнамерявате да правите.

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши

В момента може да се справяте с нараняване, болка или трудни емоции. Естествено, може да се страхувате да почувствате напълно болката и да искате да я избегнете. Емоциите обаче са като вълни и можете да стигнете до следващата, само ако яхнете текущата, на която се намирате.

Това е моментът да почувствате емоциите си и да се срещнете напълно със състрадание. Практикувайте търпение със себе си по време на пътуването си; заздравяването или намирането на възстановяване може да отнеме време или повече, отколкото бихте искали, но ще си струва.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Рак

Карта Таро: Шест чаши, обърната

Навлизате в нова фаза, Раци, и някои неща може да се променят. Някои аспекти от живота ви може естествено да приключат, като приятелства или навици. Или може да почувствате тласък да поемете отговорността и сами да започнете промяната. Това е чудесен момент да подхранвате нови връзки и да проучите какво може да означава това за вас. Излезте извън зоната си на комфорт.

Лъв

Карта Таро: Крал пентакли

Може да е време да оцените и предефинирате връзката си с материалните неща. Тази карта представлява дребна корупция, която може да доведе до загуба, независимо дали на материални предмети или репутация.

Това е чудесен момент да останете търпеливи, да пазите сърцето и намеренията си, да помните дългосрочната си цел, когато правите избор. Може да срещнете изпитания, които не представляват вашата съдба, а са просто фаза.

Дева

Карта Таро: Крал на жезлите

Вместо да преследвате далечни, блестящи моменти, вие сте вдъхновени да организирате ежедневието, което обичате да живеете. Когато погледнете назад към живота си, по-голямата част от него не са моментите от време на време, а ежедневието. Имайки това предвид, това е страхотно време да преодолеете всичко, което ви пречи, и да направите това, което трябва, за да живеете по-щастлив и по-удовлетворяващ живот. Запитайте се какво можете да направите, за да погълнете настоящите си дни, вместо да чакате важно събитие, за да се насладите на живота.

Везни

Карта Таро: Смърт

Когато една врата се затвори, друга се отваря, Везни. Загубата на нещо отваря възможността да възникне нещо ново и по-добро. Въпреки че в живота ви може да настъпи промяна и трябва да скърбите за това, което свършва, можете да намерите надежда в това да знаете, че ви очаква още. Може да настъпи необходима промяна и тя ще ви тласне към растеж.

Вижте още: 4 зодии да очакват страхотна изненада в края на август

Скорпиони

Карта Таро: Страница с чаши

Добре е да сте отворени към нови идеи, особено такива, които ви идват интуитивно. Следвайте накъде водят вашето вдъхновение и идеи, които могат да отворят много врати. Тази ситуация може да ви накара да бъдете по-креативни. Тествайте своите артистични способности. Култивирайте оптимизъм и надежда за бъдещето чрез изкуството и се забавлявайте.

Стрелец

Карта Таро: Десет пентакли

Отделете време, за да се насладите на наградите от труда си. Това може да изглежда като да си дадете умствено пространство да отпразнувате успеха си и да покажете любов към упоритата си работа. Опитайте нови неща и оставете място за игра, за да се насладите на времето с приятели и семейство.

Козирог

Карта Таро: Осмица жезли

Може да е време да предприемете нови приключения. Работите упорито и можете да отделите време, за да вземате решения внимателно. Това обаче е моментът да ускорите темпото и да сте в крак с възможностите около вас. Като мислите на секундата, можете да постигнете голям напредък и да развиете по-дълбоко доверие в себе си.

Водолей 

Карта Таро: Шест жезли

Може да отнеме време и упорита работа, за да постигнете целите си, но е толкова възнаграждаващо, когато го направите. Не се обезсърчавайте, ако трябва да се изкачвате бавно по стълбата; вашата репутация се изгражда и постиженията ще дойдат. Празнувайте успехите си и гледайте към бъдещето. Бъдете оптимисти.

Риби

Карта Таро: Сила

Не се плашете от препятствия или скептици. Те са част от пътуването. Когато ги срещнете, черпете от вътрешна и духовна сила. Скоро всичките ви предизвикателства ще се превърнат в доказателство за това, което можете да направите, и вдъхновение за другите.

Бъдете смели, Риби. Понякога трябва да правите неща, дори когато се страхувате. Вървете уверено в предизвикателствата. Избутайте съмнението в себе си настрана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама