Таро карта за всяка зодия за 15 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 15 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази този понеделник, 15 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Рицар на жезлите

Това е страхотно време да наблегнете на силните си страни и да обърнете внимание на начина си на мислене. Може да има красота и възможност в това да се отклоните от добре извървения път. Тази карта ви насърчава да поемете по-малко изследваната пътека, която може да започне от вашата гледна точка.

Телец

Карта Таро: Девет пентакли, обърната

Понякога трябва да насочите вниманието си към работа и изграждане на нещо. Тази карта обаче може да служи като напомняне да се насладите на предимствата на вашия труд. В този период си спомняте какво е важно за вас и не се изгубвате в него. Ако не презареждате периодично, докато работите, в крайна сметка ще се окажете на нула, изгорени, без друг избор освен да си починете.

Вижте още: 3 зодии, защитени от силната си интуиция

Близнаци

Карта Таро: Звездата

Какво ви вдъхновява, Близнаци? Това е прекрасно време да се идентифицирате и да се оттеглите в тези пространства. Независимо дали става дума за онлайн света, влизането в музей, обграждането ви с добри хора или дори потапянето в природата, това е страхотно време да се върнете отново към тези източници.

Рак

Карта Таро: Страница с пентакли

Работили сте усилено и може би ще получите навременна покана. Докато работите за постигане на целите си, не се страхувайте да се изложите, да задавате въпроси или дори да се консултирате с ментор.

Усилените ви усилия да напреднете ще се изплатят. Хората могат да видят вашата дисциплина и стремеж и те са възхитителни. Като награда за усилията ви може да се срещнете с някакво предложение.

Лъв

Карта Таро: Три чаши

Тази карта ви насърчава да направите каквото можете, за да създадете живот на изобилие, щастие и топлина. Може да имате малък контрол върху външните обстоятелства, но съсредоточаването върху това, което можете да контролирате, може да е мястото, където е златото. Неща като вашите мисли, вярвания, благодарност, отношение и избори.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 15 - 21 юли 2024

Дева

Карта Таро: Влюбените

Може да имате връзка с потенциала на любовта и хармонията, независимо дали е романтична или платонична. Това е прекрасно време да се освободите от страховете си и да проучите какво може да привлече.

Ключът обаче може да идва от мястото на цялостност, а не от зависимост. Това е страхотен момент да освободите повърхностните неща и да се опознаете на по-дълбоко ниво, за това кои сте и двамата. Може да се изгради по-дълбоко чувство за връзка, когато се съсредоточите върху приятелството и разбирането.

Везни

Карта Таро: Императрицата - обърната

Съмненията и страховете често ще се появяват отново и отново, но не е нужно да ги разводнявате чрез вашето внимание. Това, което поливате, расте.

Насаждането на съмнение в ума ви може да породи безпокойство и объркване. Въпреки това, изливането в истината, любовта и вярата може да ви позволи да се почувствате по-изобилни в живота си и пътят ви чист. Първата стъпка може да бъде идентифицирането на тези неща, когато изскочат в съзнанието ви - лицето на истината или вярванията зад вашите мисли.

Скорпиони

Карта Таро: Жрицата

Може да пропуснете някой детайл, особено ако се фокусирате върху повърхностни неща. Може да мислите, че познавате дадена ситуация от това, което наблюдавате, но надраскването на повърхността ще разкрие повече информация - и ще искате тези данни днес. Когато се хванете да преглеждате детайли, да изчезват по време на разговор или да не обръщате внимание на казаното, спрете се. Върнете се към момента и обърнете внимание.

Вижте още: 3 зодии, защитени от силната си интуиция

Стрелец

Карта Таро: Глупакът, обърната

Увереността рядко е лоша, но ако води до арогантност, може да мислите, че знаете повече, отколкото всъщност знаете. В бизнеса, любовта и приятелствата това може да ви накара да мислите, че можете да поемате преизчислени и разточителни рискове. Бъдете внимателни. Играйте си "най-лошия сценарий" наум, за да разберете дали решението ви да бързате напред е мъдро.

Козирог

Карта Таро: Асо купи

Любовта понякога е сложна и няма да знаете дали ще бъдете наранени, докато не решите да дадете сърцето си на някой друг. Сега можете да поставите всички защитни бариери около сърцето си, но ако една връзка е предназначена да бъде завинаги или да помогне на всеки от вас да бъде стъпало към вашия вечен човек, трябва да опитате.

Водолей 

Карта Таро: Пет жезли

Време е да се съсредоточите. Енергията, фокусирана навсякъде, може да ви направи непостоянни, неефективни и изтощени. Съветът на тази карта към вас е да си поставите приоритетите и да се придържате към тях. Можете да намерите цялост, като умишлено се влеете в нещата, които са важни за вас. Oбръщайте цялото си внимание на задачите, когато сте заети.

Риби

Карта Таро: Два меча

Трябва да вземете решения и когато сте изправени пред избор, може да последва объркване. Трудно е да изберете кой път да поемете или какви действия трябва да предприемете първо, когато имате твърде много възможности. Когато не сте сигурни за нещо (или някого), може би е най-добре да не прибързвате с импулсивни действия. По-добре е да изчакате, докато съберете повече информация и разберете как да действате мъдро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама