Таро карта за всяка зодия за 15 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 15 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 15 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Магьосникът

Имате много невероятни умения и, за щастие, сте изобретателен. Това е страхотно време да тествате водите и да видите какви черти притежавате, които са латентни и неизползвани. Опитайте нови неща. Излезте извън зоната си на комфорт. Насладете се на създаването на нови пътища за себе си.

Телец

Карта Таро: Три меча, обърната

Връзките могат да лекуват. Ако наскоро сте преминали през труден период във връзка, тази карта Таро показва, че интимността може да бъде намерена отново. Работата през трудни времена никога не е лесна, но резултатът може да си струва, ако и двамата партньори са готови да положат усилия. Ако смятате, че едно приятелство или романтичен партньор си заслужава усилието, вижте какво ще се случи.

Близнаци

Карта Таро: Звездата

Докоснете се до по-висшата си сила. Вашият вътрешен глас винаги ви говори, за да ви осигури прозрение, мъдрост и проницателност. Животът може да стане толкова зает със задачи и поръчки, че да не чувате как мислите.

Добрата новина е, че хората често споделят своите обреди и един разговор може да е началото на новооткрито осъзнаване. Обърнете внимание на моменти, които изглеждат сюрреалистични или твърде случайни. Може да чуете нещо, което е едновременно навременно и полезно.

Вижте още: От какво трябва да се освободи всяка зодия през октомври 2024

Рак

Карта Таро: Кулата

Днес проблемите може да се появят неочаквано, създавайки объркване в графика ви. Следвайте потока и поддържайте позитивно мислене, тъй като нещата често се получават с времето и равновесието. Може да откриете, че сте доста изобретателни при отстраняването на трудни предизвикателства, независимо от това, което животът ви подхвърля по пътя.

Лъв

Карта Таро: Асо мечове

В някои дни животът просто изглежда объркващ. Може да нямате всички отговори, които искате за проблем или ситуация, и въпреки че е неудобно, ще трябва да се съобразите с това.

Да се ​​научите да се отпускате и да позволявате на нещата просто да текат не е лесно, особено ако сте тип А личност. Засега обаче се опитайте да сте спокойни с това как стоят нещата. В крайна сметка ще откриете, че процесът е много по-лесен за изпълнение.

Дева

Карта Таро: Шест жезли

Пригответе се да постигнете целта си и да си поставите нова. Сюрреалистично е, когато най-накрая пристигнете на място, за което сте мечтали в миналото.

Постигането на голяма цел означава да коригирате начина, по който гледате на себе си. В края на пътуването вие сте друг човек. Пораснали сте и вече не сте тези, които сте били. Сега, префокусирайте се. Грабнете бъдеща възможност и вижте накъде може да ви отведе животът след това.

Везни

Карта Таро: Крал на чашите

Вашето подсъзнание непрекъснато мисли, планира, говори и разиграва нещата, които иска да направи. Може да бъдете изненадани от таланта си в определена област. Някои от вашите умения остават неизползвани.

Днес отделете време за експерименти. Направете нещо различно и вижте как то разкрива различна страна на вашата личност и интереси.

Скорпиони

Карта Таро: Глупакът

Бързате ли да постигнете важна цел? Прибързаността може да доведе до загуба, така че внимавайте да не правите нещо импулсивно само в името на времето.

Ако имате проект, който е много важен за вас, отделете му необходимото време, за да го направите правилно. Бавно и стабилно може да спечели състезанието и може също така да ви помогне да избегнете необходимостта да правите обратна търговия и да коригирате проблеми, които са били предотвратими.

Стрелец

Карта Таро: Четворка пентакли

Търсите ли нов начин да печелите пари? Може би можете да започнете нов поток от приходи с малко време и лични инвестиции. Вижте какви са вашите възможности. Напишете списък и разгледайте цената на всеки. Не се отказвайте, защото чувствате, че сте финансово ограничени. Вместо това потърсете начини да го накарате да работи.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Светът

Може да е разочароващо, когато хората не действат така, както си представяте, че трябва. Може да се почувствате наранени, когато дете, партньор или приятел ви разочарова. Трудно е да простите, когато емоциите са още сурови.

Можете ли да се дистанцирате от ситуацията? С малко време и пространство можете да възвърнете перспективата и да намерите начин да се откажете.

Водолей 

Карта Таро: Две чаши

Любовта е толкова странна и объркваща. В един момент можете да се почувствате далеч от вашия човек, а след това сте толкова близо на следващия ден. Вашата романтика е точно на мястото; всичко е наред със света. Всеки път, когато преодолявате несъгласие или се научите да празнувате различията си, вие се сближавате... и се влюбвате по-дълбоко. Това прави вашия съюз такъв, който ще продължи.

Риби

Карта Таро: Осмица жезли

Боли, когато мислите, че нещата вървят толкова добре, но след това човек спира да говори; те изобщо не изпращат съобщения. Въпреки това, не го приемайте лично, Близнаци. Може да им се случва нещо. Може да се справите със стреса по различен начин. Вместо да затръшнете вратата и да прекратите всяка бъдеща комуникация, бъдете търпеливи и вижте какво ще научите по-късно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама