Таро карта за всяка зодия за 15 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 15 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 15 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Луната

Истината освобождава хората, Овно, но не всеки смята честността за добра политика. Нечестността невинаги е умишлена, но може да има някаква мистерия около фактите, които ще искате да проверите сами.

Хубаво е да вярвате на думата на човек; обаче хората могат да сбъркат историята. Когато се съмнявате, проверете в какво не се чувствате сигурни.

Телец

Карта Таро: Звездата

Вселената непрекъснато говори и когато изглежда, че вашата висша сила действа, вярвайте, че тя работи за вашето най-добро.

Може да се наложи да устоите на желанието да манипулирате ситуации и обстоятелства, за да отговарят на вашите желания. Вместо това оставете нещата да се случват органично. Вижте как светът си идва на мястото, когато го пуснете.

Близнаци

Карта Таро: Влюбените

Тревата може да изглежда по-зелена от другата страна, когато попаднете на труден етап в една връзка. Дори приятелствата може да ви се струват по-малко вълнуващи сега и това може да ви накара да мислите, че е време да се разклоните и да се запознаете с нови хора.

В света винаги има място за повече приятели. Изберете дейности, които отразяват вашите интереси. Останете автентични. Вместо да изхвърлите това, което имате, помислете дали да добавите към него и да разширите живота си.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Рак

Карта Таро: Присъда

Имате умна глава на раменете си, така че вярвайте в себе си. Можете да мислите сами, въпреки че е хубаво да делегирате подробностите на партньор, приятел или член на семейството.

Днес, когато смятате, че е най-добре да запазите мира и да не задавате твърде много въпроси, преразгледайте нещата. Взаимоотношенията работят най-добре, когато има контрол и баланс.

Лъв

Карта Таро: Колесницата

Работите усилено, за да стигнете до определено място в живота. Чувствате, че е много по-лесно да се откажете, когато изпитате трудности или се сблъскате с предизвикателство, но не позволявайте на ума си да ви убеди, че това е най-доброто решение, което трябва да вземете.

Тази карта Таро ви казва, че отказването няма да е най-добрият избор. Време е да бъдете свръхусърдни и да останете смели. Вие сте супер близо до целта си. Останете съсредоточени, докато не завършите това, което сте започнали.

Дева

Карта Таро: Кулата

Тази карта Таро често означава краткотрайни разочарования или разсейване. Може да не харесвате неудобството, но не позволявайте да ви накара да се чувствате обезсърчени. С малко търпение и находчивост ще преминете през това изпитание без проблем. Този нещастен момент скоро ще бъде зад гърба ви и може да се превърне в страхотна история за разказване в бъдеще.

Везни

Карта Таро: Обесеният

Губите ли търпение, Везни? Чакането може да бъде трудна работа, особено когато сте нетърпеливи да загърбите миналото. Тази карта Таро е предупреждение. Това ви уведомява, че ако продължите да останете неактивни, може да изпаднете в апатия или още по-лошо, можете да се адаптирате до такава степен към настоящата ситуация, че да не виждате нищо лошо.

Важно е да промените това, което ви кара да се чувствате неудобно. Времето е важен фактор, така че обърнете внимание и не отлагайте.

Вижте още: Какви рискове трябва да поеме всяка зодия в средата на август

Скорпиони

Карта Таро: Глупакът

Вие сте толкова готови да започнете ново приключение и работихте усилено, за да стигнете до мястото, където сте сега. Възможността ще ви се представи скоро; може да се почувства, че е сега или никога да не се предприемат действия.

Това е вашето време да се вслушате в интуицията си и да игнорирате хората, които са свикнали да сте по определен начин. Техният добронамерен съвет може да ви попречи да направите голям скок към ново бъдеще. Продължавайте, дори ако знаците ви казват да стоите назад и да не правите нищо.

Стрелец

Карта Таро: Светът

Късметът е зад ъгъла. Всъщност вие сами сте създали късмета си. Упорита работа, постоянни усилия и усърдие ще ви отведат до по-хубаво място. Може да ви предстои заслужено повишение заради упоритата ви работа. Това е карта за късмет, идват добри новини.

Козирог

Карта Таро: Слънцето

Тази карта Таро ви уведомява, че имате невероятна възможност да видите живота си да се подобрява и да продължава да става по-добър, отколкото смеете да мечтаете.

Може да получите подарък или да сте този, който ще вземе късметлийски лотарен билет за изтриване. Дори когато времената изглеждат лоши, резултатът е добър. Останете с надежда. Вселената ви помага да получите това, което искате и имате нужда от живота.

Водолей 

Карта Таро: Смърт

Може да сте тъжни, че една глава от живота ви е приключила, но това също е началото на едно прекрасно начало. Трябва да затворите вратата към миналото, за да позволите на новите неща да започнат. Припокриването на една ситуация с друга може да създаде ненужни усложнения.

След като тази глава бъде затворена, не се опитвайте да я отваряте отново, защото се чувствате тъжни. Вместо това си позволете да обработите емоциите си и да продължите напред. Нека приключването, което получавате, бъде перфектно и пълно.

Риби

Карта Таро: Две чаши

Вие се намирате в прекрасна ситуация, в която партньор, любовник или приятел се чувства по същия начин като вас. Тази карта е красив знак за равенство и споделена любов. Страховете от отхвърляне могат да отидат встрани. Вашата любов и привързаност имат голям шанс да ви бъдат върнати по начини, които не бихте си представили.

Ако се страхувате да започнете отначало в запознанствата или текущата си връзка, тази карта Таро е знак да се доверите на процеса и да опитате отново нещата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама