Таро карта за всяка зодия за 14 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 14 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този понеделник, 14 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Седем чаши

Всичко започва като идея. Това е прекрасно време да мечтаете за бъдещето и да вярвате в най-смелите си надежди. Усетете целите си. Как бихте искали да стигнете до тях? Създайте своя стратегия и решете.

Телец

Карта Таро: Страница с пентакли

Възможност може да се появи скоро пред вас. Някои от най-добрите неща обаче не се случват случайно, а чрез внимателното им търсене. Направете ход, действайте. Вселената ви очаква!

Близнаци

Карта Таро: Пет жезли

Постоянното обръщане на внимание на разсейванията в живота може да ви забави, Близнаци. Може да се сравнявате с другите, когато това не е правилно; вие сте различни хора в различни пътувания и времеви линии.

Ако искате промяна, помислете какво бихте искали да видите да се случи. Опитайте се да не измервате величието си с мярката на друг човек.

Вижте още: От какво трябва да се освободи всяка зодия през октомври 2024

Рак

Карта Таро: Девет пентакли

Бъдете преднамерени. Въпреки че може да не сте в състояние да се подготвите за всичко в живота, благоразумието и планирането на това, което можете да предвидите, ще ви отведат далеч. Например, слушайте интуицията си. Когато получите подтик да се подготвите за нещо, обърнете внимание. Не пренебрегвайте вътрешния си глас.

Лъв

Карта Таро: Кралица на мечовете

Вие сте привлекателни по толкова много причини. Това е прекрасно време да започнете да обичате себе си. Вместо да мислите какво бихте искали да направите, всъщност планирайте да го направите. Подгответе се за среща с вас самите. Направете любовта към вас приоритет.

Дева

Карта Таро: Десетка мечове, обърната

Бързото удовлетворение има ограничени резултати. Може да предприеме действия, които са трудни или нежелани в момента, които дават резултатите, за които жадувате.

Това е прекрасно време да осъзнаете какво може да не ви служи, като стари навици или избори, които може да трябва да изоставите, за да станете най-доброто от себе си.

Везни

Карта Таро: Смърт

Единствената константа в живота е промяната, Везни. Промяната може да е призив за благодарност и признателност за това, което имате и ще имате в бъдеще. Приемете изцяло всичките си настоящи житейски предложения. Един ден нещата ще бъдат различни.

Скорпиони

Карта Таро: Пет чаши, обърната

Негодувате ли? Има ли области в живота ви, които се нуждаят от прошка? В личното си пътуване може да осъзнаете, че практикуването на благодат и любов към себе си и към другите е от решаващо значение за напредъка. Направете го за себе си. Това е пътят към радостта.

Стрелец

Карта Таро: Дяволът, обърнат

Някои хора може да действат и да казват неща, за да предизвикат реакция у вас. Не е нужно обаче да хващате въдицата. По-добре ли е да пренебрегнем усилията им? Запитайте се колко е важно, ако не го направите. Какво ще се случи, ако го направите?

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Козирог

Карта Таро: Две чаши

Някои съвпадения са толкова мощни, че не можете да отречете силата им. Когато срещнете някого, с когото естествено се свързвате, подхранвайте връзката. Излезте и се смесете с приятели и се забавлявайте. Отделете време за общуване.

Водолей 

Карта Таро: Шест чаши

Радвайте се на малките неща. Това е прекрасно време да реализирате повече от простите радости на живота.

Може да включите нещо, което сте обичали от детството, може би дейност като танци или рисуване. Насладете се на качествено време с приятели.

Риби

Карта Таро: Седем от пентакли, обърната

Срещате ли неуспехи, Риби? Може да се разтягате твърде слабо, опитвайки се да подхранвате няколко различни области в живота си наведнъж.

Чувствате ли се така, сякаш не напредвате? Необходимо ли е да се направи всичко?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама