Таро карта за всяка зодия за 14 август 2024


Таро карта за всяка зодия за 14 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази сряда, 14 август 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Крал мечове, обърната

Доверете се на инстинктите си, Близнаци. Понякога хората се опитват да се възползват от друг човек, защото знаят, че има възможност да го направят. Понякога вашите приятели могат да видят червените знамена, преди вие да ги забележите, или може би сърцето ви ви предупреждава, но не искате да слушате, защото се страхувате да сте прави. Засега се запитайте дали действията и думите съвпадат. Ако не го правят, попитайте защо.

Телец

Карта Таро: Осмица чаши

Радостта е нещо, което не можете да предвидите или създадете без отворено сърце. Любовната ви чаша е на път да се напълни с цялата красота на живота около вас. Да го получите по начин, който достига до душата ви, ви позволява да се чувствате благодарни и щастливи. Благодарността не е заразна за другите; това е нещо, което можете да схванете за себе си, ако искате. Просто се огледайте и вижте всички благословии, които светът е отворил пред вас.

Близнаци

Карта Таро: Жрицата

Всеки ден е възможност да станете по-смели, по-силни и по-издръжливи, отколкото сте били вчера. Можете да научите чрез опита си. Мъдростта може да се намери във всеки един момент, но първо трябва да я потърсите в себе си. Можете да търсите разбиране чрез размисъл и ежедневно водене на дневник. Задайте си въпроси и ако не знаете откъде да започнете, потърсете подкани в дневника или започнете с любимия си цитат.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 август 2024

Рак

Карта Таро: Луната

Да бъдете наранен в миналото може да създаде бъдещи проблеми с доверието – една от многото причини да защитите сърцето си. Колкото и да ви се иска да вярвате във всеки, хората невинаги могат да получат свободата да влязат в живота ви без време, за да се опознаят по-добре. Може да ви е болезнено да поставите граница и да не позволите на човек да се доближи твърде много, когато се чувствате самотни, но ще си спестите по-голяма болка и разочарование по-късно, ако първо му позволите да спечели това ниво на интимност от вас.

Лъв

Карта Таро: Императорът

Защо да се караме? Режимът на оцеляване може да се превърне във вашата реакция, когато сте се чувствали атакувани или стресирани твърде дълго. Трябва да тренирате ума си да разпознава кога наистина нищо не е наред. Нещата могат да изглеждат несигурни, дори когато няма възприемана заплаха, защото сте се чувствали атакувани от известно време. Това е крива на учене, но оставането изцяло в момента помага. Обърнете се към себе си, когато започнете да се чувствате нервни. Скоро ще преквалифицирате емоциите си, за да изберете мира, защото животът гледа нагоре.

Дева

Карта Таро: Пет жезли

Време е да се съсредоточите. Енергията, фокусирана навсякъде, може да ви направи непостоянни, неефективни и изтощени. Съветът на тази карта към вас е да си поставите приоритетите и да се придържате към тях. Можете да намерите цялост, като умишлено се влеете в нещата, които са важни за вас. Oбръщайте цялото си внимание на задачите, когато сте заети.

Везни

Карта Таро: Два меча

Трябва да вземете решения и когато сте изправени пред избор, може да последва объркване. Трудно е да изберете кой път да поемете или какви действия трябва да предприемете първо, когато имате твърде много възможности. Когато не сте сигурни за нещо (или някого), може би е най-добре да не прибързвате с импулсивни действия. По-добре е да изчакате, докато съберете повече информация и разберете как да действате мъдро.

Вижте още: Как всяка зодия да подобри живота си през АВГУСТ 2024 според зодията

Скорпиони

Карта Таро: Отшелникът

Отдръпнете се и оставете света да мине покрай вас. Независимо дали имате нужда от повторно вдъхновение, вътрешна почивка или мир, малко уединение може да бъде отговорът за вас. Тази карта означава оттегляне или отдръпване от другите и отделяне на време за уединение. Красиво нещо е да общувате със света, но понякога е изключително важно да се върнете към тишината. Можете да направите това, за да потърсите душата си или да откриете кой сте всъщност в основата си, освен да бъдете повлияни от другите.

Стрелец

Карта Таро: Влюбените

Телци, трудно е да знаете на кого да дадете сърцето си. Тази карта Таро може да означава, че се чувствате разсеяни от неща, които са извън връзката ви. Тревата изглежда по-зелена от другата страна. В резултат на това вие не давате всичко от себе си на партньора си. Време е да решите, Телци, дали искате да сте там, където сте, или някъде другаде. Ако е някъде другаде, тогава направете своя ход.

Козирог

Карта Таро: Рицар на пентакли

Ангажиментът може да бъде сила, която ви държи, когато всичко друго казва да се откажете. Освен това търпението може да ви помогне да се справите с проблемите, да приемете другите и да продължите, когато сте уморени. Днес е добър ден да забележите силните си страни и да работите върху слабостите си.

Водолей 

Карта Таро: Асо купи, обърната

Може да имате нужда от вътрешно обновяване, Везни. Това може да се прояви под формата на нова любов, учене или духовно пробуждане. Така че, за да си осигурите почивката, за която жадувате, и винаги, когато имате свободен момент, вместо да потискате чувствата си и потенциално да се удавите в производството на допамин чрез социалните медии, отделете момент за пауза. Можете да погледнете вътре и да установите какви всъщност са вашите нужди.

Риби

Карта Таро: Смърт

За да го пуснете правилно, може да се наложи да промените представите си за това какво представлява. Джак Корнфийлд е казал: "Да пуснеш не означава да се отървеш. Да пуснеш означава да бъда. Когато оставим да бъдем със състрадание, нещата идват и си отиват сами". Това дълбоко ниво на приемане може да създаде мир в сърцето ви. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама