Таро карта за всяка зодия за 12 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 12 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 12 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Три жезли

Понякога най-големите ви интереси и занимания ви изненадват. Това е така, защото възприятията за това какво е нещо може да се различават от това, което е. Ето защо опитването на нови неща и изследването на приключения от любопитство е толкова важно. Никога не знаете какво може да е нещото, което търсите, така че се възползвайте от новите възможности.

Телец

Карта Таро: Справедливост

Придържайте се към своята смелост, убеждения и ценности; останалото ще се реши от само себе си. Това е прекрасно време да изкопаете дълбоко корените си и да утвърдите вярванията си. По този начин можете да бъдете силни, дори когато те се противопоставят.

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши, обърната

Разочарованията и провалите са част от пътуването, Близнаци. Това, че правите грешка, не ви прави лош човек; прави ви човек. Важно е какво правите с него. Може да сте се сблъскали с личен неуспех и да се страхувате какво означава това. Това обаче не пише бъдещето. Сега може би просто трябва да си простите и да се отворите към близките.

Вижте още: 3 зодии, които лесно привличат чудеса

Рак

Карта Таро: Шест чаши

Може да е добре да обмисляте спомените си в знак на благодарност, но не позволявайте да се превърне в капан да вярвате, че най-добрите ви дни са зад гърба ви. Вие едва започвате! Всичко, което ви се е случило, ви тласка към всичко, което предстои. 

Лъв

Карта Таро: Десет чаши

Намирате нещата, които карат чашата ви да прелива и сърцето ви да е пълно. Забележете какво ви кара да процъфтявате, за да можете да включите частици от него във всеки период. Но това е вашето напомняне да обърнете лицето си към слънцето и да броите благословиите си. Добрите неща са тук и резултатите, за които сте копнеели, пристигат.

Дева

Карта Таро: Обесеният

Грешките и осъзнаването къде нещата се объркат може да бъде красиво, Деви. Когато се срещнете с тях, могат да дойдат разочарования или негативни чувства, но те могат да бъдат прикрити благословии. Показва ви точно с какво трябва да се заемете, за да повишите ниво.

Везни

Карта Таро: Две чаши

Често правилните неща не трябва да се налагат. Ще има хора и възможности, които срещате, с които естествено щраквате. Създава се силна връзка, преди дори умишлено да се опитате да я развиете. Докато красивите неща могат да дойдат и от умишленото изливане в него, признайте стойността на тези връзки, когато се появят.

Скорпиони

Карта Таро: Страница с жезли, обърната

Понякога пречките пречат на плановете ви. В тези моменти приемете и продължете. Могат да се случат неща извън вашия контрол, но все още имате идеи и стремежи, които да реализирате, дори ако се появят в различно време или обстоятелства, различни от първоначалните очаквания. Не позволявайте на тези неща да ви спрат.

Стрелец

Карта Таро: Влюбените, обърната

Срещате ли някакви пречки във връзката си? Може да се чувствате извън хармония с партньора си или да сте изправени пред конфликти. Добрата новина е, че като ги забележите и работите с партньора си, а не срещу него, можете да ги разрешите.

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Козирог

Карта Таро: Влюбените

Какво ви прави щастливи, Козирози? Това е страхотно време да внедрите повече от тези неща, големи или малки. Животът е твърде кратък, за да го оставите да мине покрай вас, без умишлено да попиете моментите. През това време се разпалва вдъхновение да дадете всичко от себе си, за да романтизирате живота си и да намерите удоволствие в малките неща. Може да е просто, като да се обадите на любим човек или да се насладите на чаша кафе.

Водолей 

Карта Таро: Колелото на съдбата, обърната

Изпитвали ли сте лош късмет, Водолеи? Вашата поредица е към своя край! Нещата се оправят за вас. Освен това можете да излезете от трудностите си по-силни от всякога, като потърсите мъдростта, която са те. „Защо това се случва с мен?“ може да натовари силно ума ви, но може да намерите полза от въпроса „Какво мога да науча от това?“ Приемете прозрението, което ще намерите в преживяванията си. По този начин дори в лошото може да се намери добро.

Риби

Карта Таро: Девет мечове

Понякога ефектите от лошото преживяване не свършват веднага щом излезете от него; можете да продължите да бъдете засегнати от него. Това е добър момент да отделите момент, за да признаете напълно всички притеснения или борби, с които може да се справите.

Възможно е в главата ви да се играе сценарий и страховете ви да станат повече от необходимото. Забелязването на вашите борби и да им дадете пространство да съществуват и да се изразяват може да бъде от решаващо значение за преминаването през тях. Може също да намерите подкрепа и облекчение в това да се доверите на тези, на които имате доверие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама