Таро карта за всяка зодия за 10 септември 2024


Таро карта за всяка зодия за 10 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 10 септември 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Седем пентакли

Планирайте успеха си предварително. Тази карта Таро е чудесно напомняне, че имате известно ниво на контрол върху времето и графика си, дори ако не можете да предвидите неочаквани смущения. Опитайте се да си определите малко време днес, за да помислите за целите си за края на годината. Отделяйте време всеки ден до края на седмицата, за да картографирате графика си, за да знаете какво трябва да правите на всяка стъпка от вашето пътуване

Телец

Карта Таро: Справедливост

Някои хора не виждат нещата от вашата гледна точка и може да откриете, че ви е трудно да възприемете тяхната гледна точка. Вместо да спорите, опитайте се да намерите работещ компромис, с който и двамата да живеете, без да създавате напрежение в разговорите. Може постепенно да се научите да оценявате различните си мнения с времето и търпението.

Близнаци

Карта Таро: Пет чаши

Да бъдете социални идва с предизвикателства и днес може да е трудно да се ориентирате във всички личности и нужди, които срещате днес. Заредете се с малко търпение, ако сте учител или работите професия, свързана с обслужване. Грижата за себе си може да ви помогне да поддържате нещата положителни и да останете енергични, за да свършите работата.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември 2024

Рак

Карта Таро: Страница с чаши

Важно съобщение може да дойде пред вас и да ви опъне сърдечните струни. Може да чуете новини за приятел в нужда или за предстояща благотворителна или социална кауза, която искате да подкрепите. Бъдете отворени и внимавайте за имейли, текстови съобщения и гласова поща, за да сте сигурни, че няма да пренебрегнете покана, на която искате да отговорите този месец.

Лъв

Карта Таро: Осмица жезли

Натовареният график кара времето да лети. Днес може да работите малко по-бързо от обикновено. Ако работите с детайли или въвеждане на данни или трябва да сте склонни към детайли, не забравяйте да проверите отново работата си, за да избегнете грешки. Ако е възможно, помолете приятел или колега да даде информация. Два чифта очи са по-добри от един, когато се опитвате да бъдете продуктивни и точни в същото време.

Дева

Карта Таро: Асо купи

Чувствата имат значение. Тази карта Таро е чудесно напомняне, че емоциите могат да бъдат катализатори на промяната и личностното израстване. Днес, ако изплуват силни емоции, не ги помитайте. Вместо това пишете, водете дневник, изследвайте и ги обсъждайте с приятел, на когото имате доверие. Може да си на път за нещо голямо. Добре е да имате звукова дъска, която да отразява вашите идеи.

Везни

Карта Таро: Рицар на чашите

Готови сте да предприемете действия. Ако сте чакали възможност да се отвори за вас, това може да е денят, в който ще се отвори. Може да получите телефонно обаждане за интервю за работа или съобщение от някой, когото харесвате. Това не е време да останете неактивни. Не се колебайте да кажете „да“ на това, което искате, особено ако сте сигурни, че това е, което желаете сега.

Скорпиони

Карта Таро: Присъда

Доверете се на себе си, Скорпиони. Понякога може да се съмнявате в дадена ситуация или човек, но ако инстинктите ви казват, че всичко е ясно, може да е така. Вместо да мислите прекалено много, вземете моментално решение и направете това, което знаете, че трябва да направите. Това е чудесен ден за вас да поемате рискове и да изследвате потенциала на едно вълнуващо ново приключение.

Стрелец

Карта Таро: Страница с пентакли

Днес някой младеж може да се свърже с вас за проблем. Вашата честна обратна връзка и насърчение може да са всичко, от което се нуждае, за да се почувства способен да прави това, което иска. Днес да бъдете добър приятел ви идва лесно. Не се страхувайте открито и честно да споделяте това, което мислите, когато е подходящо.

Вижте още: Как да привлечете добра карма според зодията ви

Козирог

Карта Таро: Три меча

Може да сте осакатени от тежестта на минали наранявания или история. Добрата новина е, че не е нужно да ги държите толкова здраво, Козирози. Можете да преформулирате и да освободите тежестта. Не сте обвързани с миналото или с човека, който сте били тогава. Хората се развиват, променят, учат и растат. Днешният ден ви кани да си дадете свободата да го направите.

Водолей 

Карта Таро: Десет жезли

Делегирането е ключово. Преназначаването на маловажни, по-малки задачи може да ви позволи да се съсредоточите върху най-ценното и ефективно използване на вашето време. Това дори може да е добър вариант за вас, ако има неща, които не ви харесват и можете да си позволите да подпишете на някой друг.

Риби

Карта Таро: Колелото на съдбата

Късметът е свързан с причината и следствието. Вие сте този, който създава вашето добро състояние. Ако ви е писано да се изкачите по стълбата на успеха, това е, защото решавате да вземете всяко стъпало стъпка по стъпка. Днес бъдете свръхусърдни относно живота, който се надявате да грабнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама