Таро карта за всяка зодия за 1 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 1 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този вторник, 1 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Асо пентакли

Можете да научите голямата стойност на пестеливостта. Необходима е практика, за да помислите как вашите навици за харчене ще повлияят на цялостната ви финансова картина в дългосрочен план. Правете малки инвестиции, съчетани със спестяване на пари, когато можете да добавите бързо.

Телец

Карта Таро: Магьосникът

Има сила в това да мислите самостоятелно. Тази карта осветява вашите лидерски качества, които могат да окажат значително влияние. Въпреки това, когато силата не е развита, тя може да причини щети. Това е добър момент да признаете своето влияние и способност да се активизирате във времена на нужда и да работите, за да го приберете завинаги.

Близнаци

Карта Таро: Шест пентакли

Тази карта сигнализира, че получавате навременна помощ или облекчение от ситуация. Това е добра новина! Това също може да е призив да бъдете този човек за някой друг. Може да бъдете водени от състрадание и щедрост да направите нещо "ненужно", но много любезно, което може да промени ситуацията на някой друг. Може също така да допринася за кауза, която подкрепяте.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 30 септември - 6 октомври 2024

Рак

Карта Таро: Рицар на пентакли

Справяте се по-добре, отколкото си мислите. Времето в момента може да има начин да тече привидно бавно, но когато погледнете назад, то отлита, преди да се усетите. По същия начин ежедневният растеж може да изглежда незначителен или дори незабележим, но може бързо да се увеличи. Може да чувствате, че ви предстои дълъг път в пътуването ви, но тази карта отбелязва печалбата от честна упорита работа. Също така служи като напомняне да отпразнувате колко далеч сте стигнали.

Лъв

Карта Таро: Крал на жезлите

Картата подчертава вашите победи, не непременно самата печалба, но как сте се издигнали над това, което е било зад вас. Тази карта също така съветва да се научите да не се подчинявате на късното начало, недостатъците или слабостите в живота си, което може да ви възнагради значително. Може да бъде много задоволително и да изгради увереност за вас да погледнете назад и да видите докъде сте стигнали, не само като видите къде сте поради обстоятелствата, но и чрез упорит труд и преднамереност.

Дева

Карта Таро: Кралица на мечовете

Може да сте преминали през някои трудни неща, но тази карта показва, че сте позволили на дъжда да ви „пречисти“ – излизате по-силни и по-мъдри. Въпреки че може да имате изключително високи стандарти за себе си и поради това да сте свръхкритични, начинът, по който реагирате на нещата, е похвален.

Везни

Карта Таро: Девет чаши

Средата може или да ви помогне да процъфтявате, или да ви попречи. Тази карта означава вътрешно подхранване и взема предвид факторите, които го влияят, като вашето обкръжение. Това е отличен момент да направите малка оценка и да забележите въздействието на всяко нещо в живота си. Има ли навици или хора, които не са добри за вас, или неща, които може да са послужили за цел в предишен период от живота ви, но не могат да бъдат взети в нова глава?

Скорпиони

Карта Таро: Асо купи

Емоциите имат своето място, но те може да не са най-подходящите да вземат искрени решения. Интуицията, да, но разчитането единствено на чувства може да ви отведе по пътища, които в крайна сметка може да не са от полза. Мозъкът ви обработва преживяванията чрез емоционалните центрове на мозъка ви, преди да стигне до мястото за логика или рационална мисъл, така че чувствайте, преди да действате прибързано.

Стрелец

Карта Таро: Луната

Да бъдете наранен в миналото може да създаде бъдещи проблеми с доверието – една от многото причини да защитите сърцето си. Колкото и да ви се иска да вярвате във всеки, хората невинаги могат да получат свободата да влязат в живота ви без време, за да се опознаят по-добре. Може да ви е болезнено да поставите граница и да не позволите на човек да се доближи твърде много, когато се чувствате самотни, но ще си спестите по-голяма болка и разочарование по-късно, ако първо му позволите да спечели това ниво на интимност от вас.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Императорът

Защо да се караме? Режимът на оцеляване може да се превърне във вашата реакция, когато сте се чувствали атакувани или стресирани твърде дълго. Трябва да тренирате ума си да разпознава кога наистина нищо не е наред. Нещата могат да изглеждат несигурни, дори когато няма възприемана заплаха, защото сте се чувствали атакувани от известно време. Това е крива на учене, но оставането изцяло в момента помага. Обърнете се към себе си, когато започнете да се чувствате нервни. Скоро ще преквалифицирате емоциите си, за да изберете мира, защото животът гледа нагоре.

Водолей 

Таро карта: Сила

Всеки има смесени чувства. Вашите емоции са като светлина, която ви насочва към това, от което се нуждаете. Добрите емоции ви помагат да намерите по-нататъшно щастие. Тъжните емоции показват човешката ви страна. Дори когато чувствате, че емоциите ви са извън контрол, познаването им ви помага да бъдете силни. Цялата сила, от която се нуждаете, е във вас самите.

Риби

Таро карта: Присъда

Когато възможността почука, една от причините хората да не отварят вратата е, че други шумове блокират звука. Настройте ухото си така, че да възприема нещата, които се променят наоколо. Всеки ден Вселената изпраща промени, за да направите нещо ново, а днес ще ви донесе такава, която може да пропуснете, а не бива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама