Таро хороскоп за всяка зодия за ЮЛИ 2024


Таро хороскоп за всяка зодия за ЮЛИ 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква през наближаващия месец юли според таро картата, която отговаря за вашата зодия.

Овен

Таро карта на месеца: Влюбените

Овни, имате невероятна карта таро от големи аркани, представляваща енергията на юли за вас. Имате Влюбените — карта на любовта, а също и избор. И така, какви избори ще направите този месец? Как ще поемете отговорността за живота си и ще победите конкуренцията до златния медал? Точно за това трябва да помислите в момента.

Където и да фокусирате енергията си, този път ще стане по-ярък и по-добре дефиниран, позволявайки ви да създадете шедьовър. Не се разпилявайте навсякъде. Също така ви препоръчваме да обърнете специално внимание на личните си финанси този месец. Това е преплетено с тази следваща глава от живота ви.

Телец

Карта Таро на месеца: Тройка чаши

Телци, имате Три чаши, изобразяващи енергията на юли за вас. Това означава, че този месец ще бъде изцяло свързан с любов, близки междуличностни отношения и енергиен обмен. Независимо дали сте с приятели, любими хора, познати или напълно непознати, стига да се облягате на енергията на другарството и откритото сърце, ще постигнете много. Просто се уверете, че не пренебрегвате червени знамена! Подтиква ви да дадете приоритет на благословията на общността и добрите взаимоотношения. Всичко останало ще си дойде на мястото.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Таро карта на месеца: Осмица от мечове

Близнаци, понякога, за да се придвижите напред с пет стъпки, трябва първо да направите три назад. Това е посланието за вас за юли. Освободете се от ненужния товар и багажа, който носите в подсъзнанието си. Освободете се от тази несъзнателна болка и дискомфорт. Това може да звучи като дребно нещо, но не е. Ще изисква дълбока ангажираност и решителност от ваша страна, така че да не изберете да си затваряте очите за това, което наранява душата ви дълбоко отвътре.

Рак

Таро карта на месеца: Смърт

Раци, през юли ще изпитате най-високите върхове – а понякога и най-ниските спадове. Това е посланието на картата Смърт за вас. Вие сте подготвени за голям преход в нова глава от живота. Тези върхове и спадове ще ви позволят да запазите това, от което се нуждаете, и да се отървете от това, което ви пречи.

Поддържайте дневник с мислите си този месец. Това ще ви позволи да бъдете по-наблюдателни и внимателни, докато прекарвате дните си. Това от своя страна ще ви позволи да направите тези избори какво да запазите и какво да пуснете.

Само помнете: това, което е боклук за един човек, е съкровище за друг. Така че не разчитайте твърде много на чуждото мнение. Доверете се на себе си.

Лъв

Таро карта на месеца: Крал жезли

Лъвове, вие сте на път да крещите от чиста радост и да празнувате. Това се очаква през юли, според Краля на жезлите. Цялата ви упорита работа и решителност идват на върха си сега. Никой не може да ви попречи да получите това, което е ваше. Така че бъдете силни, уверени и себе си. Победата е ваша, защото я заслужавате. Просто се уверете, че не започвате да бягате след нова цел веднага след като я постигнете. Дайте си пространство за празнуване. Не позволявайте на тревогите ви да победят. Вдишайте и издишайте.

Дева

Таро карта на месеца: Крал на мечовете

С Краля на мечовете вашият интелект ще бъде остър като бръснач и ефективен, като по този начин ще гарантира успех във всичките ви начинания. Докато поддържате вътрешен мир, вие ще можете да използвате тази сила във вас по най-добрия начин, без да се разсейвате. Медитацията или ежедневната практика на фокусирано дишане рано сутрин (веднага след като се събудите) определено може да помогне за това. Така ще подхранвате и емоционалната си интелигентност.

Везни

Таро карта на месеца: Справедливост

Везни, не бихте могли да получите по-добра карта таро този месец! Присъствието на тази карта е знак, че вие ​​сте на път да бъдете най-големият движещ фактор наоколо. Не позволявайте на скептиците да проникнат в ума ви и да го изпълнят със съмнения. Зарежете и стереотипите, че Везните са нерешителни. Не е нерешителност, а стремеж да имате пълната картина, така че никой да не може да ви използва като пешка в играта си без ваше знание. Справедливостта е тук, за да изясни резултата този месец. Ако се облегнете на тази енергия, спокойствието и мирът ще царуват.

Скорпиони

Таро карта на месеца: Седем от мечове

Скорпиони, вашата карта Таро е тук, за да ви предупреди срещу хора, които могат да ви тласнат по грешния път само за забавление. Дните може да изглеждат понякога изпълнени с подводно течение на недоверие и опасност, но докато разчитате на отличната си интуиция и не пренебрегвате червените знамена, ще излезете на върха независимо от всичко.

Насърчаваме ви да избирате социалните си събития също по-мъдро този месец. Ако се чувствате призвани, интроспектирайте се по-често. Интуитивните подтиквания ще прераснат в късчета мъдрост, ако създадете това пространство.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Таро карта на месеца: Умереност

Стрелци, не позволявайте на никого да ви казва, че не можете да постигнете нещо. Вие сте по-способни, отколкото предполагате. Растеж и трансформация са думите на месеца за вас и търпението ще ви помогне.

Позволено ви е да чувствате това, което чувствате, и да управлявате темпото си, както е правилно за вас. Независимо дали в любовта или в други области на живота, доверете се на този вътрешен съвет, за да не позволите натискът от страна на други хора да ви завладее твърде много. Ще имате полза от установяването на ежедневна или седмична практика на съзерцание и медитация и този месец.

Козирог

Таро карта на месеца: Крал на мечовете

Козирози, Кралят на мечовете е тук, за да ви каже, че никой не може да ви спре, ако първо не саботирате себе си. Има тънка граница между събирането на информация и това да се парализирате от това, което знаете. Призоваваме ви да бъдете смели и да правите малки стъпки напред през целия месец. След като започнете, ще стане по-лесно да предприемете следващите няколко стъпки.

Тези, които се борят с безпокойството, се насърчават да намерят ритуали и практики, които им помагат да го преодолеят. Фокусираното дишане определено е едно от тях. Изберете това, което ви харесва и работи за вас.

Водолей 

Таро карта на месеца: Рицар на пентакли

Водолеи, месец юли ще бъде свързан с признаването на силата ви и това, което можете да направите с ресурсите си. Ако имате значително богатство, сега сте астрологично готови да постигнете всичките си цели и да започнете нов бизнес, ако това е в процес на работа. Но тук не става въпрос за количеството на това, което притежавате. Става дума за това да знаете какво да правите с това, което притежавате. Това ще направи всичко различно в крайна сметка. Останете съсредоточени и ще успеете..

Риби

Таро карта на месеца: Крал на чашите

Риби, вие сте по-могъщи, отколкото предполагате, независимо как изглеждате отвън и какво казват хората около вас. Хората имат навика да се изненадват взаимно със своята изобретателност.

Не отхвърляйте своите дарби и таланти, защото някой друг не ги цени. Ако позволим подобни вярвания да се разпространяват, нямаше да има лекари, инженери, диджеи, маркетинг специалисти, готвачи, шивачи и т.н. Заземете се вътре и се доверете на вътрешния си глас. Растежът ще е на фокус през този месец. Какво може да ви спре?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама