Таро хороскоп за всяка зодия за АВГУСТ 2024


Таро хороскоп за всяка зодия за АВГУСТ 2024
Снимка: iStock

Научете каква карта Таро ви се пада и какво ви чака през месец август 2024 според зодията ви.

Овен

Карта Таро на месеца: Двойка Пентакли

Въпреки че това невинаги е желана карта, в този случай става въпрос за жонглиране с голямо разнообразие от отговорности и неща, без да изпускате нито едно от тях.

Стабилността не е твърде далеч. Но за да стигнете до там, първо трябва да жонглира добре, особено ако сте самотен родител. Очертаването на вашите седмици през уикенда преди това може да ви помогне да не изпускате от поглед кое е важно. Това е по-малко списък със задачи и повече цели за седмицата.

Телец

Карта Таро на месеца: Петица пентакли

Телци, вашата карта Таро за август ви подтиква да бъдете по-внимателни с финансите си и с хората, с които прекарвате времето си. Понякога първото може да се дължи на лоши навици и непрестанно желание да купите всичко, което видите в социалните мрежи.

Друг път първото и второто са преплетени, когато натискът от други хора може да ви държи нестабилни поради желанието да се впишете. Бъдете особено внимателни този месец по отношение на това и ще процъфтявате.

Вижте още: 4 зодии, които могат да постигнат всичко през август 202

Близнаци

Таро карта на месеца: Осмица чаши

Отдалечете се или се дистанцирайте от тези, които не работят на същата дължина на вълната като вас и чиито лични ценности са толкова различни от вашите, че можете да бъдете само едно нещо заедно — несъвместими. Прекъсването на минали връзки на привързаност и модели на пристрастяване във взаимоотношенията може да бъде трудно, но вие ще намерите своя мир в другия край на това пътуване.

Рак

Таро карта на месеца: Четворка мечове

Тази карта ви предупреждава да не правите твърде много и да не се натоварвате прекалено много заради други хора. Ако не си починете и не дадете приоритет на вашето благополучие и грижа за себе си, в крайна сметка ще прегорите.

Тъй като петте меча следват четирите, в този случай това подчертава внезапното осъзнаване, което може да имате, че тези, за които сте прекалили, ги няма, когато имате нужда от тях. Ако е възможно, кажете си думи на насърчение и любов всяка вечер, преди да си легнете. Ще ви напомня да се грижите за себе си, защото сте обичани.

Лъв

Карта Таро на месеца: Девет чаши

Тази карта показва, че август ще бъде абсолютно страхотен месец за вас, без съмнение! Само този месец можете да се приведете в съответствие с чертите на личността, които са по-почитани от водните знаци, отколкото от огнените - като дадете приоритет на любимите си хора и връзките си преди всичко.

Когато се обграждате с любов и грижа, оказва се, че подхранвате своята креативност и личен стремеж. Така че не се изненадвайте, ако това има косвено въздействие върху други области от живота ви по наистина добър начин. 

Вижте още: Големият месечен хороскоп за АВГУСТ 2024

Дева

Карта Таро на месеца: Императорът

Деви, чудили ли сте се някога какво би се случило, ако спрете да поемате товара, който носите всеки ден? Ако отговорът е: че хаосът ще избухне, вие сте напълно подравнени с вашата карта Таро за месеца - Императорът. Казва се "Тежка е главата, която носи короната".

Освен това ви напомня, че императорът не е иконом или шут. Трябва да признаете стойността на вашите усилия, за да не ви убедят хората, че не си струват всичко това. Ще позволите ли този месец да бъде този за лично израстване?

Везни

Таро карта на месеца: Присъда

Като основна карта на тайнството, тя предупреждава за кармата и как това, което се случва, се появява, включително от минали животи, където определени истории са останали недовършени. При някои от вас бившият ще се върне в живота ви, създавайки големи предизвикателства за вас.

Може също да срещнете някой нов, който е кармичен партньор от друг живот. Преценката ви подтиква да не позволявате на страховете да ви управляват и да се ангажирате с всеки ден, разговор и ситуация с внимание и осъзнаване на това кое е правилно за вас и кое не. Ще се оправите, когато направите това.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте вашето КЪСМЕТЧЕ за август 2024

Скорпион

Таро карта на месеца: Справедливост

Това е 11-та карта в повечето колоди Таро (въпреки че някои тестета я представят като 8-ма карта). Следователно числото 11 ще бъде важно за вас този месец. За някои, тъй като ноември е 11-ият месец и вие сте Скорпион, може да преживеете нещо през август, което ще стане по-видно и актуално през месеца на вашия рожден ден.

Също така, като карта, представляваща справедливост, трябва да имате предвид кое е честно и нечестно. Само защото определени поведения и традиции са общи, не означава, че са справедливи. Призоваваме ви да се облегнете на истинската дефиниция на справедливостта този месец.

Стрелец

Таро карта на месеца: Две жезли

Тази карта ви подтиква да създадете възможности за растеж през целия август. Може да не успеете да задвижите всички планове, но когато планирате, нещо ще остане.

Също така се насърчава да се доверите на собствения си съвет и да правите свои собствени планове. Търсенето на мнения от всички няма да работи толкова добре на този етап. В това отношение медитацията може да бъде ценен инструмент за вас. Това ще ви помогне да изчистите объркването и да стигнете до същината на това, което искате.

Козирог

Таро карта на месеца: Осмица чаши

Това е замислена карта със замислена история за неспазени обещания, недоволни действия и крайното решение да се измъкнем от ситуации, изпълнени с токсичен натиск от хора. Някои от вас вече усещат как тази промяна настъпва навсякъде около вас.

Призоваваме ви да се доверите на инстинктите си и да не пренебрегвате червените знамена. Ако чувствате нужда, приемете ритуал за заземяване в ежедневието си. Това ще ви помогне да останете верни на себе си и да сте по-наясно със средата си.

Вижте още: 3 зодии, които трябва да забавят темпото през август 2024

Водолей

Карта Таро на месеца: Пет чаши

Водолеи, имате златно сърце. И все пак знаете, че вие, като всеки друг, можете да грешите. Вашата карта Таро за този месец - Петте чаши - е тук, за да ви каже, че истинският растеж може да се случи само когато приемете това, което се е случило и направите всичко възможно да го поправите. 

Излекувайте сърцето си и прегърнете промяната. И ако действията на другите са ви навредили, разпознайте червените знамена и манипулациите, за да не се повтори историята. Август е тук, за да ви помогне да станете по-силни отвътре и отвън.

Риби

Таро карта на месеца: Деветка мечове

Риби, за вас през август е важно търпението. Но не и този, който чака пасивно промяната да настъпи. Тази карта ви напомня, че вашите страхове и тревоги може да се коренят в нещо реално, но това не означава, че търпеливото чакане ще промени статуквото.

Намерете начин да погледнете в бездната на този страх. Медитацията определено може да помогне с това. Ще ви покаже какво трябва да победите, като по този начин ще ви даде силата да напишете своя собствена история и да създадете собствената си съдба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама