Таро хороскоп за 13 юли 2023


Таро хороскоп за 13 юли 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Този период от живота ви служи като плодородна почва за трансформиращи преживявания. Нека мъдростта на таро ви води по този път на самонаблюдение и любов към себе си.

ТЕЛЕЦ

Въпреки че се чувствате притеснени или загрижени за резултата, ако положите усилия, Вселената може да отвори врати или да премести планини от ваше име. Единственият начин да откриете какво е възможно е да направите този скок на вярата и да опитате.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за юли 2023

БЛИЗНАЦИ

Прегърнете идеята да опитате нещо ново. Излизането извън зоната ви на комфорт може да бъде невероятно неудобно. Може да ви се струва, че рискувате да загубите ценно време, но само това е начинът да прескочите на следващото житейско стъпало.

РАК

Същността на живота е в растежа. Той не се определя единствено от притежанията или признанието, получено от другите. Не се отказвайте преждевременно - изчакайте, докато времето стане оптимално, преди да вземете каквото и да е решение.

ЛЪВ

Ако сте се надявали на промяна в работата, това е вашият щастлив ден. Ще получите предложение, на което не може, а ѝ не трябва да устоите.

ДЕВА

Кулата предупреждава за внезапен конфликт или правни въпроси във вашето семейство.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се радват на невиждано щастие до края на юли 2023

ВЕЗНИ

Умереността ви подтиква да се освободите от тревогите и да се предадете на Вселената. Намерете баланс и хармония в себе си.

СКОРПИОН

Не е нужно да правите неща, които не искате, винаги е най-добре да правите това, което ви е на сърцето. Обесеният ви напомня да се освободите от угаждането и да живеете за себе си.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте по-силни и по-издръжливи, отколкото си мислите. Колесницата означава преодоляване на трудности в една връзка.

КОЗИРОГ

Слънцето ви огрява, докато постигате дългоочаквана цел. Насладете се на топлината на вашите постижения и признанието, което носят.

ВОДОЛЕЙ

Доверете се на мъдростта на сърцето си и се вслушайте в интуицията си. Помислете върху вашите ценности и приоритети, за да вземете решение, съобразено с истинската ви същност.

РИБИ

Създайте нова глава в живота си, която резонира с душата ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама