Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 септември 2024


Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 9 - 15 септември 2024, според зодията

Овен

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Телец

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нова идея на половинката ви, не я отхвърляйте веднага.

Близнаци

Внимавайте какво говорите, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е да контролирате емоциите си малко по-добре.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември 2024

Рак

Ако взаимоотношенията с половинката ви не са вървели през тези дни, тази седмица ще забележите значително подобрение. Очакват ви хармония и щастие. За тези от вас, които се намират в неангажираща любовна връзка, има шанс тя да прерасне в нещо повече.

Лъв

В началото на седмицата вероятно ще усетите "лошата страна" на любовта - капризи, изисквания и ограничения. Ако се чувствате твърде  притиснати и нещастни, може би не е зле да помислите какво наистина получавате и давате в тази връзка.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Дева

Средата на седмицата ще се окаже приятна за вас и половинката ви, когато ще имате възможността да се радвате на доста късмет в любовен план. Овен това, любимият човек може да сподели и приятна новина, която допълнително ще ви зарадва.

Везни

Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат ЛЮБОВТА през септември 2024

Скорпион

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Стрелец

Парични проблеми заплашват щастието и на Стрелците. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри.

Козирог

Някакво съмнение, което се е загнездило у вас, може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е умът ви да е ангажиран с роднина или сложна семейна ситуация, която не ви дава мира.

Водолей

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес.

Риби

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама