Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 юли 2024


Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 юли 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите в любовен план в периода 8 - 14 юли 2024 според зодията

Овен

Седмица на промени за родените под знака на зодия Овен. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Телец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8 - 14 юли 2024

 

Близнаци

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Рак

Рачешката емоционалност ще бъде овладяна през новата седмица. Не е изключено половинката ви да се е чувствала някак задушена от цялото това притеснение, но и желание за заедност, но вече всичко е под контрол.

Лъв

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Дева

Любовният живот на Девите ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Везни

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Вижте още: Това са най-сантименталните зодии

Скорпион

През тази седмица е добре да сте щедри не само към половинката, но и към близките си. Не забравяйте за тях, отнесени на гребена на любовта. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа.

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би се чувствате вдъхновени да направите някакви интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта.

 

Козирог

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало като романтична изненада. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Водолей

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на партньора. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна.

Риби 

През тази седмица ви очаква много красота. Ще бъдете обградени от всичко и всички, които сте искали. Малко вероятно е нещо да не се получи по ваш вкус. След като се насладите на полученото, ще е добре да се замислите как да се отблагодарите за това на човека до вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама