Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юни 2024


Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юни 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите в любовен план в периода 24 - 30 юни 2024 според зодията

Овен

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Телец

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало като романтична изненада. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 24 - 30 юни 2024

Близнаци

Близнаците ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Рак

Ще се чувствате сигурни, защитени и подкрепени във всяко отношение, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Раците се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Лъв

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Дева

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нова идея на половинката ви, не я отхвърляйте веднага.

Везни

Везни, седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Скорпион

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Стрелец

Стрелци, забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Вижте още: Това са зодиите, които най-трудно се забравят

Козирог

През тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си и търсите неговата подкрепа, то кажете го в прав текст. В противен случай ще останете неразбрани.

Водолей

През тази седмица е добре да сте щедри не само към половинката, но и към близките си. Не забравяйте за тях, отнесени на гребена на любовта. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа.

Риби 

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама