Седмичен любовен хороскоп за 21 - 27 октомври 2024


Седмичен любовен хороскоп за 21 - 27 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица в любовен план според зодията ви. 

Овен

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване. Изберете място, което харесва и на двама ви и просто отидете. Отдайте се на романтика и щастливи моменти заедно.

Телец

Ще се чувствате спокойни да споделите най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи. Когато сте напълно откровени, можете и двамата да получите това, за което наистина копнеете. 

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи. Ще разберете, че откровеността е тайната на щастливите и здрави отношения.

Рак

През тази седмица ще можете да се доближите до заветната цел. Не подценявайте силата на своята привлекателност - сега тя ще ви бъде от полза. В личен план не злоупотребявайте с чувствата на партньора си. Рано или късно ще се наложи да има баланс.

Лъв

Тази седмица може да се окаже проблемна за любовта. Ако се намирате във връзка, ще има неща, които ще премълчите и няма да искате да споделите с половинката си. Това ще е причината за тревожно поведение и повече напрегнати ситуации. Няма да ви е лесно, но и това ще мине, когато подходите към ситуацията правилно.

Дева

Възможно е да се появи трети човек, дори приятел или роднина, който да се опита да наруши хармонията, която толкова дълго се опитвахте да постигнете във връзката си. Не се поддавайте на манипулации и не приемайте всеки съвет за чиста монета. Вие най-добре знаете кое е добре да вас и вашите отношения. 

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Благодарение на сигурността, която изпитвате в любовта, ще се чувствате спокойни и безстрашни и в други сфери от живота. Любовта наистина може да прави чудеса и да дава крила. 

Скорпион

Имате желание да възстановите ранните пламъци на страстта, които от доста време сякаш са се изпарили, правейки място на рутината. Помислете как да впечатлите половинката си. Отидете в неговия ресторант или пък го изненадайте, като му организирате романтична вечеря вкъщи. 

Стрелец

Не е изключено приятелите ви да се окажат причина за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Благодарение на тях, ще можете да погледнете на връзката си отстрани и да разберете от какво се нуждаете в любовта.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест от неизказани думи.

Водолей

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Риби

Отделете възможно на-много време на любимия си човек. Ако имате възможност, пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Дори и на най-малкото усилие от ваша страна ще засили връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама