Седмичен любовен хороскоп за 14 - 20 октомври 2024


Седмичен любовен хороскоп за 14 - 20 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица в любовен план според зодията ви. 

Овен

Комуникацията с партньора ще вземе положителен обрат през новата седмица. Заедно вие ще бъдете в състояние да разговаряте и обсъждате важни въпроси, които не трябва да отлагате. Колкото по-рано го направите, толкова по-добре за вас.

Телец

Седмица на промени за родените под знака на зодия Телец. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Вижте още: Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври

Близнаци

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Рак

Чувствате, че имате нужда от голяма промяна в живота си – нова работа, сватба, дете или ново жилище. Обсъдете с партньора всичко, което се върти в главата ви. Когато сте екип, всичко се случва по-лесно. Бъдете напълно откровени с него и работете заедно за постигане на желаното.

Лъв

Периодът е подходящ да се отдадете на вашите скрити желания и да преодолеете физическите граници заедно, за да достигнете ново ниво на интимност. Бъдете креативни в леглото и се отдайте на фантазиите си без свян.

Дева

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Везни

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения.

Скорпион

Възможно е да се появят силни чувства или привличане към трети човек, но взаимоотношенията ви да са в задънена улица. Основният проблем ще е това, че настоящата ви връзка е в застой. По-добре се концентрирайте върху нея или по-скоро върху прекратяването ѝ.

Вижте още: 3 зодии, чиято връзка ще бъде подложена на изпитание през 2025 г

Стрелец

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно, колкото и да не ви се иска и тази седмица ще дадете повече свобода в действията на половинката си.

Козирог

Ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да разкриете чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно, особено ако отдавна не сте се отдавали на безгрижни моменти.

Водолей

Не се крийте, а се изправете срещу проблемите си. Към средата на седмицата с половинката ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, които ви преследват от миналото, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате.

Риби

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си, за да влезе нов човек, който да промени изцяло живота ви и то за добро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама