Седмичен любовен хороскоп за 10 - 16 юни 2024


Седмичен любовен хороскоп за 10 - 16 юни 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви съветват звездите в любовен план в периода 10 - 16 юни 2024 според зодията

Овен

Парични проблеми заплашват щастието и на Овните. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри.

Телец

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

 

Близнаци

Тази седмица ще може да си починете по начина, по който най-много ви допада. Не правете никакви компромиси с почивката си. Заслужавате я повече от всичко.

Рак

Тази седмица чрез смирение ще може да избегнете сериозни конфликти. Това съвсем не означава, че ще бъдете губещи. Напротив ще постъпите умно.

Лъв

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Дева

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега ще се отрази негативно на връзката ви.

Везни

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Скорпион

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес.

 

Стрелец

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Настроението ви няма да е особено празнично, но ще имате възможността да обсъдите наболелите проблеми с любимия човек и да прекарате повече време заедно.

Вижте още: Това са зодиите, които най-трудно се забравят

Козирог

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало като романтична изненада. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Водолей

Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло. Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Риби 

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на партньора. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама