Родените под тези 3 зодиакални знака са най-отличните съпрузи


Родените под тези 3 зодиакални знака са най-отличните съпрузи
Снимка: iStock/Guliver

Ако имате достатъчно късмет да получите предложение за брак от някой от представителите на тези зодиакални знаци - считайте себе си за най-голямата щастливка!

Разбира се, има и изключения, но в повече случаи те наистина са най-добрите!

Лъв

Родените под този знак, разбира се, изискват внимание и възхищение. Но в същото време, ако искат, те могат да направят жена си най-щастливата жена на Земята.

Лъвът е един от най-добрите съпрузи, които можете да си представите. Той знае как да обича, предвижда и изпълнява желанията, да защитава и съхранява семейството си. При едно условие: ако чувства, че за любимата си той е най-важното, най-желаното и най-доброто. Тоест, той няма да търпи сравнения и конкуренция.

Лъвовете - като партньори - са много чувствителни и съпричастни. Те не се променят с времето, както повечето мъже: те никога не забравят да прегърнат и да кажат нежна дума, винаги ще изненадат жена си с цветя и сладки изненади. Скучният и сив семеен живот не е за тях. Лъвовете остават весели „деца“ до края на живота си, така че очакват съпругата да бъде игрива и готова за всякакви шеги и трикове.

Риби

Представителите на този знак са просто създадени, за да станат идеални съпрузи. Те знаят как да обичат като никой - с цялото си сърце и без да се притесняват, че някой ще ги смята за слаби или твърде нежни. За родените под този знак съпругата е Слънцето, около което се върти всичко в живота.

Те обичат да прекарват време със семейството си, както и да играят с децата си. И най-важното - те никога не изневеряват и не лъжат. Вярно е, че в отговор такива съпрузи очакват точно същото отношение. За тях е важно съпругата да се грижи и да ги обича по същия начин - с цялото си сърце.

ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ БИВШИТЕ СИ

Рибите не понасят скандали и конфликти. Това е единствената причина, поради която могат да си тръгнат.

Телец

Ако сте решили да хванете представителя на тази зодия във вашите мрежи - не разчитайте на мигновена победа. Първо те трябва да си стъпят на краката, да направят кариера, да придобият материална сигурност и едва след това да са готови да се оженят.

Затова може да се наложи да проявите сдържаност и търпение, докато накрая те не ви направят най-щастливата жена.

Семейството за Телец винаги е на първо място. Те са много нежни, привързани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама