Пълнолунието на 18 септември 2024 ще повлияе най-много на тези зодии


Пълнолунието на 18 септември 2024 ще повлияе най-много на тези зодии
Снимка: iStock

На 18 септември ще има пълнолуние в Риби, което ще окаже най-силно влияние на долните 3 зодии. Научете и какво могат да очакват те.

Овен

Това лунно събитие може да освети скрити емоции или неразрешени проблеми, като ви подтиква да се изправите и да освободите това, което вече не ви служи. Може да откриете, че размишлявате дълбоко върху личния и професионалния си живот, което ще доведе до значителни разкрития или промени в перспективата. Енергията на затъмнението ви насърчава да прегърнете промяната и да се откажете от миналите модели, създавайки място за нови възможности и растеж. Доверете се на инстинктите си и използвайте това време, за да съгласувате целите си с истинските си желания.

Вижте още: Жените от тази ЗОДИЯ могат да имат всеки мъж

Рак

Пълнолунието в Риби на 18 септември 2024 г. ще повлияе дълбоко на Рака, внасяйки повишена емоционална яснота и потенциал за трансформация. Това затъмнение може да разкрие скрити чувства или минали преживявания, на които трябва да се обърне внимание, което ще подтикне към значителна интроспекция. Може да изпитате прилив на прозрение за вашите лични взаимоотношения и емоционално благополучие, което ви тласка да освободите стари модели и да прегърнете изцелението. Това е идеално време да се откажете от това, което вече не съответства на истинската ви същност, което ви позволява да поставите нови намерения и да приветствате по-автентична фаза от живота си.

Везни

Това небесно събитие ще донесе вълна от емоционална интензивност и откровение за Везните. Пълнолунието може да подчертае неразрешени проблеми във вашите взаимоотношения и партньорства, като ви подтикне да се изправите срещу и да се справите с основните напрежения. Вероятно ще придобиете задълбочена представа за личните си връзки и как те съответстват на вашите ценности и цели. Това е ключов момент за преоценка и пренастройване на динамиката на връзката ви, насърчаване на по-задълбочено разбиране на това, от което наистина се нуждаете. Прегърнете това време за размисъл и изцеление, тъй като то предлага шанса да трансформирате вашите модели на взаимоотношения и да създадете по-хармонични връзки напред.

Вижте още: Годините нямат значение: 3 неостаряващи зодии

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама