Най-важният ден от септември 2024 г. за всяка зодия


Най-важният ден от септември 2024 г. за всяка зодия
Снимка: iStock

В най-важния ден на септември 2024 г. за всяка зодия, фокусирането върху собствената ви енергия може да ви помогне да осъзнаете колко много власт имате над това, което привличате в живота си. Това изобилно мислене може да ви помогне да привлечете по-голям успех, богатство и щастие.

Овен: неделя, 1 септември

Може да ви трябва време, за да разберете логистиката на определена идея, но щом го направите, небето е границата. Финансите ще се обърнат за вас през септември, тъй като започвате да имате повече време да обработите промените, както и последните идеи, които сте имали, за да генерирате повече приходи.

Вие сте склонни да се справяте добре с тези спонтанни интуитивни мисли, така че трябва да се справите добре с енергията, която ретрограден Уран в Телец носи в неделя, 1 септември. Просто не забравяйте да слушате себе си и не се страхувайте да опитате нова идея, за да постигнете напредъка, на който се надявате.

Телец: неделя, 1 септември

Наистина ви се дава втори шанс за свобода, Телци. Този шанс да преразгледате минала възможност в живота ви ще се появи, когато ретрограден Плутон влезе отново в Козирог в неделя, 1 септември. Предстоящият месец ще бъде свързан с разпознаването и приемането на този втори шанс, не само за свобода, но също за късмет и изобилие.

Въпреки че Плутон не е директен до 11 октомври, все пак трябва да се чувствате свободни да вземате необходими и важни решения. Помнете, че можете или да седите и да мечтаете за живота си, или всъщност можете да излезете и да го изживеете. Колкото и неудобно да е да се изправите пред съжаленията си, в този случай това всъщност ще ви помогне да осъзнаете какво сте искали да сте рискували, което е точно това, което ретрограден Плутон в Козирог ще върне в живота ви. Вторият шанс заслужава да бъде използван, защото прозорецът на възможност ще се затвори, който може да не получите отново в този живот.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за СЕПТЕМВРИ 2024

Близнаци: вторник, 17 септември

Работили сте за това, което искате, Близнаци, но сега сте на път да видите накъде ви води цялото това усърдие и усилия. Откакто Сатурн се движи през вашия дом на кариерата, вие влагате повече работа и време, за да се подготвите и да осигурите своя успех. Тъй като пълнолунието в Риби и частичното лунно затъмнение се случват във вторник, 17 септември, ще имате шанса да видите дали мястото, към което сте се запътили, все още е мястото, където искате да бъдете.

Въпреки че серията от затъмнения в Риби няма да започне официално до 2025 г., възползвайте се от тази възможност, за да се посветите отново на целта си, защото независимо от пътя, който изберете, всеки води до успех. Също така е важно да не се отказвате или да спирате все още, докато този процес продължава, наградите може да идват по-бавно, но трябва да продължите да вярвате, че всичко ще си заслужава.

Рак: сряда, 4 септември

Вие сте предназначени за забележителни неща, просто трябва да започнете да следвате мечтите си. В живота ви е имало актуална тема, която ви насърчава да сте сигурни, че давате приоритет на себе си пред всичко или дори пред някой друг. Това не е така, защото само вашият успех е важен, а защото заслужавате да знаете, че живеете живота, който ви е предназначен, и докато поставяте другите на първо място, може да не сте.

Марс ще се премести в Рак в сряда, 4 септември, изпълвайки ви с по-голяма смелост, решителност и желание да предприемете действия за изпълнение на мечтите си. Марс е невероятно мотивиращ, така че е важно да направите избора да работите с тази енергия. Без значение какво друго може да се случва, трябва да решите, че вашият успех има значение, и да започнете да се движите напред, особено ако включва връщане на работа или дори започване на нова кариера.

Лъв: понеделник, 2 септември

Новолунието в Дева в понеделник, 2 септември, носи ново начало във вашия финансов живот и ви помага да печелите повече и да привличате повече от това, за което мечтаете. Девата обаче е изцяло свързана с планове и за ваш късмет, вие също току-що завършихте ретрограден Меркурий в този земен знак, така че трябва да сте съвсем наясно какво трябва да се направи, за да привлечете повече богатство в живота си.

Също така ще започнете да виждате, че познаването на вашата стойност играе важна роля в това, което можете да създадете. Познаването на вашата стойност ви помага да имате увереността, от която се нуждаете, за да правите големи ходове и дори рискове в живота си, вярвайки, че заслужавате целия успех, който интуитивно чувствате, че е предназначен за вас. Стига да имате план за вашия успех и никога да не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, със сигурност ще се окажете по-богати и по-щастливи до края на септември.

Вижте още: За какво трябва да внимава всяка зодия през СЕПТЕМВРИ 2024

Дева: четвъртък, 26 септември

Вселената се опитва да ви накара да се отворите за нови възможности и най-накрая го правите през септември. Но също така идва със способността да работите заедно за по-добро. Ще получите предложение или възможност, която има силата да донесе повече пари в живота ви. Независимо дали това е от текуща работа или неочаквана възможност за инвестиция, важно е да запомните, че няма да правите това сами.

Фокусирайте уменията си върху работата в мрежа или дори привличането на вашия романтичен партньор във вашия бизнес, така че да можете да имате подкрепата, от която се нуждаете, за да проявите успеха, който желаете. Понякога може да мислите, че е по-добре да работите върху конкретно мечтано соло, но това е само защото в миналото други са ви разочаровали. Опитайте се да рискувате не само със себе си, но и с реалността, че наличието на правилния човек в ъгъла ви може да промени всичко.

Везни: сряда, 4 септември

Юпитер в Близнаци ви кара да излезете от зоната си на комфорт. Ако се направи правилно, животът ви ще изглежда напълно различно по това време през следващата година. Може да е страшно да прегърнете промяната, особено ако се колебаете да разберете какво всъщност означава да прегърнете съдбата си. Не само сте подканени да инвестирате в живота, който искате да живеете, но също така трябва да започнете да избирате себе си.

Тъй като Марс се връща към Рак в сряда, 4 септември, ще започнете да усещате привличането да вложите повече енергия и време в кариерата си. Тази енергия е много свързана с изобилната трансформация, която Юпитер в Близнаци внася в живота ви, но не можете да се колебаете да направите избор, който е най-добър за вас. Каквото и да искате за кариерата си, трябва да го направите, защото бъдещето ви наистина зависи от това.

Вижте още: Върху какво трябва да се съсредоточи всяка зодия през септември

Скорпион: неделя, 8 септември

Като човек, който не се плаши от упорита работа, може да се наложи да започнете да мислите как можете да работите по-интелигентно вместо това. Част от вас е уморена от чувството, че винаги трябва да се борите за това, което искате, или това, което чувствате, че заслужавате. Но за да влезете повече в спокоен живот, трябва да започнете да мислите за подхода си към кариерата, финансите и зачитането на собствената си стойност.

Колкото повече чувствате, че се борите да останете на повърхността, толкова по-вероятно е да не живеете в съответствие с истината си. Вместо да се опитвате да се държите за скъп живот, пуснете се и вижте какво ще се случи. Съсредоточете се върху изборите, които можете да направите за себе си, които почитат това кои сте и какво искате от живота си, и вижте какво ще се случи.

Стрелец: понеделник, 9 септември

Вие сте свикнали с втория шанс и всъщност живеете живота си, предполагайки, че той ще се появи. Въпреки че това често се е оказвало добре за вас в миналото, искате да сте сигурни, че не работите с гаранцията, че независимо какво изберете да направите, пак ще се натъкнете на съдбата си. Вселената е мила, но не може да направи нещо, което не се опитвате активно да създадете за себе си.

Тъй като Меркурий се връща в Дева в понеделник, 9 септември, темите, свързани с вашата кариера от юли и август, ще се появят отново и ще предоставят важна възможност. Опитайте се да имате предвид, че не всички шансове се връщат. Трябва да решите какво искате за живота си, а не само за настоящия момент. Може да се наложи да отложите всяко мигновено удовлетворение точно сега, така че това, което избирате, да е нещо, с което наистина можете да продължите да живеете. Но независимо от всичко, направете избора и не залагайте, че ще се върне, когато се почувствате по-подготвени за това в бъдеще.

Козирог: неделя, 22 септември

Сезонът на Везни е свързан с кариерното развитие, така че тъй като тази нова ера започва в неделя, 22 септември, важно е буквално да се захванете за работа. Слънцето представлява изборите и действията, предприети във външния ви живот, а във Везни всичко се отнася до тези, направени в професионалния ви живот. Независимо дали започвате нова работа, проект или роля във вашата съществуваща компания, фокусът ви трябва да бъде върху кариерата ви.

Водолей: четвъртък, 26 септември

Когато има процеси на трансформация, не е нужно да се чувствате така, сякаш трябва да решите на момента. Всъщност, след като Меркурий се премести във Везни в четвъртък, 26 септември, би било най-добре да не го правите, въпреки че ще бъдете заобиколени от възможности. Опитайте се да се въздържите от каквото и да възникне, независимо дали става въпрос за кариера, лични отношения или възможности за пътуване, до слънчевото затъмнение във Везни през октомври, когато ще бъдат разкрити повече. Засега всичко, което трябва да направите, е просто да получавате всичко, което идва и да осъзнавате, че не е необходимо да вземате незабавни решения. Но в този процес вие също трябва да останете отворени. Поставете се в нови ситуации, участвайте в разговор за бъдещето и дори проучете онези интуитивни идеи, които имате.

Риби: неделя, 8 септември

В сърцето си, Риби, вие знаете точно какво трябва да направите, за да постигнете успеха на мечтите си. Наистина имате вроден начин да постигнете желаното, особено във вашата професия, тъй като сте в състояние да преодолеете всички предизвикателства с вашия уникален начин да виждате живота. В неделя, 8 септември, тази способност ще се засили, като ви моли да прегърнете вътрешната си мъдрост, преди да вземете бързи решения - и винаги да се доверявате на себе си.

Не е нужно да сте като всеки друг, за да постигнете успеха, който желаете. Това означава, че докато другите могат да ви съветват, не е необходимо да променяте себе си, за да бъдете в съответствие с целта си. Съсредоточете се върху намирането на най-добрите отговори за вас, особено когато те са свързани с постоянен успех и признание в кариерата ви, и гарантирано ще излезете на върха.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама