Най-токсичната любовна връзка на вашата зодия


Най-токсичната любовна връзка на вашата зодия
Снимка: iStock

Понякога на двама души просто не им е писано да бъдат заедно, колкото и да се опитват да накарат връзката им да работи. Различни ценности, стилове на общуване, езици на любовта и житейски цели могат да допринесат за превръщането на романа в токсичен. Всяка зодия е съвместима с няколко други зодии, но винаги има една зодия, с която гарантирано не си пасва. Ето коя звездна зодия трябва да избягвате според астрологията и защо сте толкова токсични заедно.

Овен и Дева

Ако искате безкрайни битки и драма, просто заключете Дева и Овен сами в една стая заедно и гледайте какво ще се случи. Тези два знака имат много общо – и двамата са брутално честни и автентични, склонни към безпокойство и мразят да молят за помощ. Но хората от зодия Овен са импулсивни, енергични и виждат голямата картина, докато Девите са внимателни, подготвени и фокусирани върху детайлите. Веднага щом един от тези знаци забележи нещо в другия, който не харесва, те няма да се въздържат да изразят мнението си. И двамата имат бързи, остри езици и ще спорят, докато нямат друг избор освен да се разделят (или да бъдат разделени).

Вижте още: Тези зодии винаги привличат хаос

Телец и Стрелец

Телецът обича да си стои вкъщи и да се чувства уютно, докато Стрелецът жадува за вълнение и винаги е в движение. Докато Телецът е практичен и здраво стъпил на земята, Стрелецът е мечтател и на моменти нереалистичен. Телецът иска да прекарват качествено време на дивана заедно, като се хранят един друг със закуски и гледат любимите си предавания, докато Стрелецът предпочита да има диви приключения по пътя. Въпреки че могат да научат много от връзката си, тези два зодиака в крайна сметка са твърде различни, за да се разберат. Те разкриват взаимно несигурността си, имат различни езици на любовта и като цяло не са достатъчно съвместими, за да изградят траен романс.

Близнаци и Скорпион

Скорпион и Близнаци са две от най-интензивните зодиакални знаци във връзките и заедно тази интензивност може да стане токсична. Скорпионите са мрачни и мистериозни и не им пука какво мислят другите хора за тях – те просто искат безусловната, непоколебима любов на този единствен специален човек в живота си. Близнаците са различни – те са социални пеперуди и се радват да получават внимание и нови обожатели, където и да отидат. И двете зодии имат многостранни личности и много неща се случват под повърхността, така че им е трудно да се познават и разбират истински. Ревността изобилства в този роман, защото Близнаците са флиртуващи и свободолюбиви, което подлудява собственическите Скорпиони. Скорпионите са чувствителни и емоционални, докато Близнаците са практични и аналитични. Скорпионът иска партньор, който може да усети нуждите им и да ги изпълни без да пита, докато Близнаците предпочитат директната вербална комуникация. Различните им нужди във връзка и стилове на общуване създават проблеми за тази двойка и те са по-добре с по-съвместими зодии.

Рак и Водолей

Те са полярни противоположности във всяко отношение, а не такива, които привличат като магнит. Ракът е воден знак, известен с това, че е чувствителен и емоционален. Като първи воден знак на зодиака, те са най-малко духовно „зрели“ и затова се борят да разберат и контролират широкия си спектър от чувства. Водолей, от друга страна, е въздушен знак, известен с това, че е практичен и логичен. Като последен въздушен знак на зодиака, те са много духовно „зрели“ и, ако не друго, са твърде емоционално контролирани и сдържани. Водолеят се дразни от изблиците на Рака, докато Ракът никога не може да каже какво всъщност чувства Водолеят. Те са на две изключително различни емоционални нива и никога не могат да осигурят това, което другият иска и има нужда в една връзка.

Вижте още: Това са зодиите, които са като хамелеони

Лъв и Козирог

Лъвът и Козирогът нямат почти нищо общо и вместо да се балансират, те подчертават взаимно слабостите и несигурността си. Земният знак Козирог е стоик, сериозен и амбициозен. Те решават проблеми, които забелязват недостатъци и не се страхуват да ги посочат, за да ги поправят. Лъвовете се радват на внимание и обожание, така че честата критика на Козирога и неспособността му да даде думи на утвърждение ги кара да се чувстват необичани. Междувременно Козирогът се разочарова от упоритостта и слепия оптимизъм на Лъва – те се разболяват от това, че винаги са практичните, които се справят с трудните неща. Лъвът се нуждае от някой толкова забавен и нежен като тях, докато Козирогът е по-добре с партньор, който работи усилено в живота и във връзката.

Везни и Риби

От една страна, изглежда, че тези двамата имат много общи неща и трябва да се разбират чудесно: и двамата са мили, състрадателни и имат големи мечти. От друга страна, техният подход към живота и стиловете на общуване са толкова различни, че не могат да избегнат споровете. Въздушният знак Везни е практичен и логичен, докато водният знак Риби е емоционален и интуитивен. Социалните Везни обичат да излизат и да са сред много хора, докато чувствителните Риби могат да бъдат претоварени от твърде много взаимодействие и стимулация. Везните могат да бъдат малко повърхностни и флиртуващи, докато Рибите са дълбоко духовни и не приемат нищо по-малко от пълна отдаденост. И двамата са нерешителни и обичат хората, което може да ги накара да се въртят в кръг, опитвайки се да запазят другия щастлив, като същевременно не стигат до никъде и правят себе си нещастни в процеса. Въпреки че се грижат много един за друг, в крайна сметка тези две зодии са по-добри като приятели, отколкото в романтично партньорство.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама