Най-големият страх на всяка зодия: Скорпионите се парализират от близост, Девите от хаос


Най-големият страх на всяка зодия: Скорпионите се парализират от близост, Девите от хаос
Снимка: iStock

Лъвът има дълбок страх, че резултатът от неговата упорита работа, отдадеността и уменията му ще останат незабелязани. Стрелецът силно мрази някой да контролира действията и решенията му, това е най-дълбокият му страх.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 28 октомври - 3 ноември 2024

Овен

Най-големият страх на Овните е, че ще направят нещо, което ще накара техния любим човек да си събере багажа и да продължи напред.

Той копнее за трайна, значима връзка и е дълбоко наранен, когато не я получи.

Телец

Телецът е невероятно надежден източник на помощ, информация и насоки в света. Повечето Телци се страхуват да получат точно обратното в замяна.

Те се нуждаят от стабилност във взаимоотношенията и ресурсите си.

Близнаци

Близнаците внасят живота и сърцата си в работата си. Това ги прави едни от най-продуктивните и професионални хора. Що се отнася до тях - всичко, което правят, има нужда от подобрение.

Този страх от несъвършенство ги кара постоянно да подобряват своите умения и личен живот.

Рак

Раците са много емоционални и чувствителни хора. Това ги прави едни от най-страстните, топли, любящи хора. Но също така ги прави много уязвими за отхвърляне.

Те са толкова емоционално в синхрон с хората около тях, че всяко възприемано избягване е като да ги боцнете с нажежена пръчка.

Лъв

На пръв поглед Лъвовете изглеждат много уверени, професионални и стабилни.

Но въпреки че никога няма да го покажат, те изпитват дълбок страх, че резултатът от тяхната упорита работа, отдадеността и уменията им ще останат незабелязани.

Дева

Девите жадуват за ред. В техния офис всичко си има място. Винаги пристигат навреме и никога не се появяват неподготвени.

Това се подхранва от дълбокия им страх от хаоса. Девите не понасят неорганизирани хора и шумни, разхвърляни места.

Вижте още: 4 зодии трябва да слушат интуицията си през сезона на Скорпионите

Везни

Везните са насочени към мира и любовта. Те не понасят конфликти и ще ги избегнат на всяка цена.

Това не означава, че се страхуват да не наранят себе си - те се страхуват повече да не причинят болка на друго човешко същество с това, което казват или правят в гняв.

Скорпион

В професионалния свят Скорпионите могат да бъдат едни от най-уверените хора.

Но когато става въпрос за лични отношения, които включват отваряне, споделяне на емоции и страст, Скорпионите се парализират от страх.

Те предпочитат да останат бдителни.

Стрелец

Стрелецът обича да държи нещата под контрол. Те са свободни птици, обичат да бъдат креативни и да изследват вълнуващи неща.

Те силно мразят някой да контролира действията и решенията им, това е най-дълбокият им страх.

Козирог

Козирозите са страхотни, когато става въпрос за превръщането на мечтите ви в реалност. Те знаят точно какво искат и знаят точно как да го получат.

Това, от което се страхуват най-много, е, че околните няма да гледат на мечтите им с толкова разбиране и признателност, колкото те.

Водолей

Водолеите искат да са до своите близки повече от всичко друго. Те правят това доста добре поради способността си да запазват спокойствие в напрегнати ситуации.

Водолеите се страхуват най-много да не попаднат в положение, в което да не могат да осигурят необходимата сигурност и защита.

Риби

Рибите са много чувствителни и пълни с идеи. Те нямат особено нищо против критиката на тези идеи - но затова мразят конфликтите.

Дори когато знаят, че критиката ви е напълно неправилна, те вероятно няма да ви извикат, защото е твърде стресиращо за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама