Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври


Луд късмет връхлита 3 зодии от средата на октомври
Снимка: iStock

Астрологията прогнозира, че от средата на октомври радостта от живота ще се върне в живота на три зодии, когато Луната се изравни с Венера. Това астрологично събитие ще им даде да разберат, че не са сами и че трудните дни ще свършат.

Вижте още: 3 зодии, чиято връзка ще бъде подложена на изпитание през 2025 г

Астрологично, Луната ще се изравнява с Венера, за да ни покаже, че радостта все още съществува в живота ни. Краят на октомври се разглежда от мнозина като последната фаза, водеща до края на годината, и тези три зодиакални знака искат да приключат нещата и да разберат какво се е объркало тази година, за да могат да се поучат от провалите.

Когато Луната се изравни с Венера, ние позволяваме на концепцията за любовта да влезе в рамката. Те ясно ще видят къде са сбъркали и ще позволят на любовта да влезе в живота им. Годината свършва, а ние все още сме живи и това, което ни интересува сега, е радостта и щастието.

Близнаци

Този период ще работи по-добре за вас с всяка изминала минута. Сякаш най-накрая сте решили да допуснете любовта в живота си, вместо да се държите толкова здраво за болката и страха. Доста сте уморени от това отношение, така че когато Луната се изравни с Венера в Скорпион – ще сте готови да се върнете към радостта. Това, което носи този транзит, е любов, себелюбие и увереността да вярваме, че това е само началото. Вие не сте податливи на живот в болка. Ще почувствате, че радостта и щастието наистина са ваше рождено право и не е нужно да обръщате толкова много внимание на негативния прилив в живота си. Вие съзнателно ще се стремите да бъдете щастливи и подравняването Луна-Венера ще ви позволи да го направите.

Вижте още: 4 зодии, които ще се погрижат за сърцето ви

Лъв

Лъвове, вие сте оптимистични личности, които винаги вярват, че в света има добро и че вие ​​имате място в него. Когато Луната се изравни с Венера, ще почувствате как радостта ви се завръща. Цялата любов в сърцето ви ще се опита да се издигне и да бъде забелязана. Не можеш да отречеш това чувство. Въпреки че не можете да намерите истинска причина за това, можете да кажете, че чувството ви за радост е нищо друго освен космическо. Така че подравняването Луна-Венера ще ви помогне да намерите своя път обратно към радостта. Когато започнете да виждате как е възможно да бъдете щастливи отново, ще направите всичко възможно, за да удължите това чувство. Това е страхотен ден за вас и не свършва тук, това щастие ще продължи!

Водолей

Понякога се чудите как и защо сте пропуснали толкова много. За щастие, това е временно състояние на ума и ще откриете, че от вас зависи да върнете радостта в живота си. Става ви очевидно, че това е избор - можете да имате радост или да имате тъга и изглежда, че сте преминали тъгата. Радостта ви се връща, защото вече сте готови да продължите напред. Скръбта е направила каквото може и вие сте научили някои ценни уроци от нея. Можете да отворите сърцето си за блаженство, щастие и спокойствие.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама