Любовно пожелание за 6 ноември 2023 според зодията


Любовно пожелание за 6 ноември 2023 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за този понеделник, 6 ноември 2023, според зодията.

Овен

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Телец

"Ние обичаме не защото най-накрая сме срещнали нашия идеал. Обичаме, защото сме съзрели своя идеал в човек, който не е идеален."

Анджелина Джоли

Близнаци

"Нека бъдем благодарни на хората, които ни правят щастливи. Те са очарователните градинари, които карат душите ни да цъфтят."

Марсел Пруст

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 6 - 12 ноември 2023

Рак

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Лъв

"Трябва да признаем, че не може да има взаимоотношения, освен ако няма ангажимент, освен ако няма лоялност, освен ако няма любов, търпение, постоянство."

Корнел Уест

Дева

"Целта на една връзка не е да имате друг, който може да ви завърши, а да имате друг, с когото бихте могли да споделите пълнотата си."

Нийл Доналд Уолш

Везни

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Скорпион

Браво, ма!

- Браво я! Аз съм дете инатче и се водя само с добро.

- Кажи сега, ще играем ли?

- Чакай де, ами обяснението?

- Аз не ги обичам тия работи.

- Да, ама и аз не обичам така.

- А как обичаш?

- Ами така. Да се влюбя нещастно и после да ми е мъчно за мене си.

- Слушай, ма, рожбо... Може да не съм голям на години, само че съм си надживял живота двойно и тройно. Ходил съм с милион момичета, с жени! И на никоя не съм се обяснявал. Затова те питам съвсем човешки, ще играеш ли с мен?“

"Всичко е любов " , български филм

Стрелец

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Вижте още: Това са трите най-силни женски зодии

Козирог

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Водолей

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Риби

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие."

Джулия Робъртс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама