Любовно пожелание за 3 юни 2024 според зодията


Любовно пожелание за 3 юни 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 3 юни 2024. 

Овен

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Телец

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Близнаци

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят сродната си душа през лято 2024

Рак

"И все пак, от време на време ще се сещаш за нея. Вечер, когато нещо ти тежи и искаш да ѝ го разкажеш или сутрин - посягайки към телефона, но знаейки, че вече нямаш дори моралното право да ѝ се обадиш. И все пак от време на време ще се нуждаеш от нея - ей така… Просто, за да помълчите…" 

Чарлс Буковски

Лъв

"Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого."

Колин Фърт

Дева

"Любовта си е любов – отсъжда възрастната жена. – Както дървото си е дърво. Може да е фиданка или хилядолетен дъб, но все пак има корени и собствен живот и зависи от милостта на сезоните."

"В града на замечтаните кули", Джулия Уелан

Стрелец

Везни

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Вижте още: Паричен хороскоп за всяка зодия за ЮНИ 2024

Скорпион

"Любовта и състраданието са необходимост, а не разкош. Без тях човечеството не може да оцелее."

Далай Лама

Стрелец

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Козирог

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Водолей

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов."

Том Робинс

Риби

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама