Любовно пожелание за 3 януари 2024 според зодията


Любовно пожелание за 3 януари 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е любовният цитат на всички зодии за тази сряда, 3 януари 2024.

Овен

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Телец

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Близнаци

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Вижте още: Големият месечен хороскоп за януари 2024

Рак

"Земята е пълна със сърдечни болки и раздори, това, че можете да споделите пътуването с някой, когото обичате, помага да се улесни малко."

Илия Дейвидсън

Лъв

"Можете да затворите очите си за неща, които не искате да видите, но не можете да затворите сърцето си за неща, които не искате да чувствате."

Джони Деп

Дева

"Обичайте живота и животът ще обича и вас. Обичайте хората и хората ще ви отговарят с любов."

Антон Григориевич Рубинщайн

Везни

"Мъжът, който говори красиво за любовта, изобщо не е влюбен."

"Симон", Жорж Санд

Скорпион

"Всяка връзка е като пожар. И че някои от тия пожари са направо огнена стихия – могъщи, завладяващи, величествени и опасни, способни да те изпепелят още преди да си усетил, че гориш. Други пък са като домашно огнище – с укротени пламъци, даващи уют и животворна топлина. Имаше и други примери – свалка като фойерверк, като бенгалски огън, която трае само една нощ."

"Светлината, която изгубихме", Джил Сантополо

Стрелец

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Вижте още: Те са огън в работа и любовта: Най- страстните астрологични знаци

Козирог

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Водолей

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Риби

"Ти си най-добрият, най-прекрасният, нежният и най-красивият човек, когото някога съм познавал, но дори това е подценяване."

Ф. Скот Фицджералд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама