Любовно пожелание за 21 юли според зодията


Любовно пожелание за 21 юли според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Любовта остава при този, който е благодарен. Всичко правете с любов. Обичайте, без да очаквате да ви обичат."

Телец

"Ценете приятеля си по доброто, което прави за вас. Не изисквайте от него това, което не може да ви даде. Не му казвайте как трябва да постъпва, нито го коригирайте. Оставете го свободен да се проявява както той разбира."

Близнаци

"Обикнете първо ума на човека, после сърцето му, душата му, духа и най-после неговото тяло. Обикнете ли човека по този начин, и той ще ви обича."

КАК ДА ГО НАКАРАТЕ ДА СЕ ВЛЮБИ ВЪВ ВАС СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

Рак

"Само онзи, който е отворил душата и сърцето си за вас, може да ви бъде приятел. Истински приятел е онзи, в присъствието на когото сълзите пресъхват, скърбите, страданията, смущенията изчезват. Ако някой ви обича, като насочи своите чувства към вас, то е целувка."

Лъв

"Без страстта любовта съществува, но не може да се прояви. Тогава хората страдат. Любовта не вижда грешките, защото ги поправя."

Дева

"Първото качество на истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото ниво, на което той сам се намира."

3-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ВАШАТА "СКАЛА" В ОТНОШЕНИЯТА

Везни

"Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света."

Скорпион

"Когато светлината и любовта идват от един източник, грях няма. Но когато светлината и любовта идват от различни източници, там е грехът."

Стрелец

"Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате."

Козирог

"Любовта е най-важният въпрос на живота. Разрешите ли него, ще разрешите всички останали въпроси, от какъвто и характер да са те – личен, обществен, семеен или общочовешки."

Водолей

"Любовта е глуха за всички лоши, обидни думи. Ти не можеш да огорчиш сърцето на любящия човек, нито можеш да помрачиш ума му, нито можеш да смутиш душата му. На всички обиди и огорчения той ще се усмихне. Любовта е непобедима сила. Който има Любов, той е силен човек."

Риби

"Любовта е вечният стремеж на две души."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама