Любовно пожелание за 20 юли според зодията


Любовно пожелание за 20 юли според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Когато двама души се обичат, те внасят импулс към нещо велико в целия космос."

Телец

"Не можеш да обичаш някого, с когото не си имал връзка в миналото. Любовта между хората не се проявява само в един живот."

Близнаци

"Като обичаш някого, ти трябва да мислиш какво добро да му направиш, да му предадеш любовта си по реален начин, да го задоволиш. Само така той ще разбере, че го обичаш."

Рак

"Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си."

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ГРИЖОВНИТЕ СЪПРУЗИ

Лъв

"Който много обича, много дава. Новият морал изисква такова даване и взимане, при което няма никаква щета."

Дева

"Имаш право да обичаш, но нямаш право да обсебваш. Природата не позволява да се обсеби това, което тя е дала. Тя дава нещо, за да го употребиш, но не да го обсебиш. Тя всякога ще противодейства, ако искаш да завладееш това, което е създала."

Везни

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Скорпион

"Ако някой не обръща внимание на твоята любов, това нищо не значи. Ще дойде ден, когато той ще прецени това, което си му дал, и на любовта ти ще отговори с любов. Той ще плати с лихва за това, което е получил от тебе. Човек може да губи навсякъде и във всичко, но не и в любовта."

ЖИТЕЙСКИТЕ ПРИНЦИПИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

"Да обичаш един човек, аз разбирам да не допуснеш в ума си нито една мисъл против него и да държиш образа му също тъй свещен, както твоя образ. Това е максима. Който може, така трябва да обича."

Козирог

"Ако мъжете и жените се съединят в името на онези закони, които съществуват в природата, те могат да преобразят света!"

Водолей

"Мисли за този момент, в който любовта ти се усмихва. Ако мислиш за бъдещето – ще страдаш."

Риби

"Никога не потискайте своите чувства. Никога не ги насилвайте. Това не значи да правите каквото искате. Не потискайте чувството, а го изчакайте да узрее."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама