Любовно пожелание за 19 юли според зодията


Любовно пожелание за 19 юли според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Първото качество на истинската любов се изразява в желанието на човека да постави своя любим на същото ниво, на което той сам се намира."

Телец

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

Близнаци

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

Рак

"Любовта се проявява в живота извън времето и пространството. Тя не зависи от времето, нито от външните условия. Любовта идва от контакта на човек с Бога и се предава чрез вътрешен тласък, чрез вътрешен импулс."

Лъв

"Хората на любовта носят в себе си мир, радост и веселие. Където и да отидат, всички ги приемат с отворени сърца."

Дева

"Любовта никога не ревнува, никога не търси своето право! Тя прави човек привлекателен и не държи на достойнството."

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВАТ СЪДБОНОСНИ ПРОМЕНИ ПРЕЗ ЮЛИ

Везни

"Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света.“

Скорпион

"Любовта връхлита внезапно и те завладява, преди да си успял да я осъзнаеш, а после вече не можеш да направиш нищо. Само да се влюбиш и вече си погубена, както и да се развият оттук нататък нещата. Поне така пише в книгите."

Стрелец

"Щастливите любовни часове са безплатни."

Козирог

"Остави сърцето да те води. То шепти, така че го слушай внимателно." 

Водолей

"Разликата между човешката и божествената любов се състои в това, че божествената любов допълва всичко в човешката любов, без да я изменя."

Риби

"Любовта сама по себе си е чиста, но съдовете, в които се излива, не са еднакво чисти, вследствие на което тя намалява."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама