Любовно пожелание за 13 февруари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 13 февруари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Телец

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Вижте още: Това е зодията, която винаги действа със сърцето си

Близнаци

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Рак

"Умът определя какво е възможно. Сърцето го превъзхожда."

Пилар Колинта

Лъв

"Любовта е всичко, което е напукано, за да бъдете. Ето защо хората са толкова цинични за това... Наистина си заслужава да се бориш за това, рискуваш всичко за... И проблемът е, че ако не рискуваш всичко, рискуваш още повече."

Ерика Джонг

Дева

"Мисля, че съвършенството на любовта е, че тя не е съвършена."

Тейлър Суифт

Везни

"Какво друго? Тя е красива. Никога няма да се умориш да я гледаш. Нито пък се налага да се тревожиш дали не е по-умна от теб: защото със сигурност е така. Обичам я. Такъв късмет е, Ван Хутен, че я обичам. Защото, старче, нямаш право на избор дали да бъдеш наранен - само можеш да избереш единствено кой да те нарани. Аз съм доволен от избора си. Дано и тя да е доволна от своя.“

"Вината в нашите звезди", Джон Грийн

Вижте още: Тази зодия ще удари джакпота през февруари 2023

Скорпион

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Стрелец

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Козирог

"Сънувах любовта и се влюбих в този сън."

"Разкази под екстази", Фредерик Бегбеде

Водолей

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Риби

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама