Любовно пожелание за 12 юли 2023 според зодията


Любовно пожелание за 12 юли 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казал Майкъл Люниг: "Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкова трудно." Вижте и какъв е любовният цитат на останалите зодии за тази събота, 12 август 2023.

Овен

"Всяка връзка е като пожар. И че някои от тия пожари са направо огнена стихия – могъщи, завладяващи, величествени и опасни, способни да те изпепелят още преди да си усетил, че гориш. Други пък са като домашно огнище – с укротени пламъци, даващи уют и животворна топлина. Имаше и други примери – свалка като фойерверк, като бенгалски огън, която трае само една нощ."

"Светлината, която изгубихме", Джил Сантополо

Телец

"Когато сме влюбени, ние си изглеждаме доста различни от това, което бяхме преди."

Блез Паскал

Близнаци

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Вижте още: Големият любовен хороскоп за есен 2023

Рак

"Истинската любов понася всичко, понася всичко и триумфира!"

Дада Васвани

Лъв

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Дева

"Аз съм безнадежден романтик. Мъжът трябва да споделя моите интереси в живота, той трябва да ми помага да стана по-добър човек. Любовта е длъжна да прави това."

Анджелина Джоли

Везни

"Ти си най-добрият, най-прекрасният, нежният и най-красивият човек, когото някога съм познавал, но дори това е подценяване."

Ф. Скот Фицджералд

Скорпион

"Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкова трудно."

Майкъл Люниг

Стрелец

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

Джордж Оруел,"1984"

Вижте още: 10 знака, че сте родени със специална мисия

Козирог

"Необходима е смелост да се обича, но болката от любовта е пречистващият огън, който тези, които обичат щедро, познават. Всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болка, че се затварят като миди в черупка и, като не раздават нищо, не получават нищо и следователно няма как да открият красотата на любовта."

Елинор Рузвелт

Водолей

"Тя е обичала преди теб и пак ще обича. Но ако сега обича ТЕБ, какво? Тя не е идеална. И ти не си идеален. Щом те кара да се смееш, щом ти позволява да грешиш, дръж се за нея и давай всичко, на което си способен. Тя ти отдава част от себе си. Знай, че можеш да разбиеш сърцето й. Така че не я наранявай, не й изневерявай, не я анализирай и не я осъждай. И не очаквай повече, отколкото тя може да даде. Усмихвай се, когато те прави щастлив. Покажи й, когато те ядосва. И тъгувай, когато тя не е до теб!"

Боб Марли

Риби

"Истинската любов не идва чрез намирането на перфектния човек, а като се научим да виждаме перфектно несъвършен човек."

Джейсън Джордан

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама