Любовно пожелание за 12 февруари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 12 февруари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие."

Готфрид Лайбниц

Телец

"Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират."

Карл Юнг

Близнаци

"Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс... Той се нарича утре."

"Тедрадката", Никълъс Спаркс

Вижте още: Тази зодия ще срещне любовта на Св. Валентин

Рак

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Лъв

"И не ви казвам, че човек не може да живее и без любов - може - и това е най-гадното. Органите продължават да подсигуряват нормално физиологично състояние и това подобие може да продължи много дълго, до момента, в който краят на функционирането направи този труп легитимен. Може да потърсим убежище и забрава и в сексуалността и да живеем като автобусна спирка. И така, проявете предпазливост, тя винаги е добро извинение. Или пък тръгнете утре с мен. Не правете глупостта да минете някъде встрани поради излишък на житейски опит. Тръгнете с мен, дайте шанс на невъзможното. Нямате представа доколко му е писнало на невъзможното и каква нужда има то от нас. Когато човек е обичал една жена с отворени очи, с всичките си утрини, с всички поля, гори, извори и птици, разбира, че все още не я е обичал достатъчно и че светът е само началото на всичко, което остава да направите."

Ромен Гари

Дева

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!”

Ричард Бах, "Едно"

Вижте още: С какво най-впечатлявате мъжете според зодията

Везни

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Скорпион

"Ние искаме да бъдем източник за всички радости или ако това е невъзможно, за всички нещастия на този, когото обичаме."

Жан дьо Лабрюйер

Стрелец

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Козирог

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Водолей

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

Риби

"Най-смелото нещо, което мъжете правят, е да обичат жените."

Морт Зал

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама