Любовно пожелание за 10 август 2023 според зодията


Любовно пожелание за 10 август 2023 според зодията
Снимка: iStock

Както е казала Надежда Захариева: "Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал". Вижте и какъв е любовният цитат на останалите зодии за този четвъртък, 10 август 2023.

Овен

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Телец

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Близнаци

"Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."

Надежда Захариева

Вижте още: Това са зодиите, на които всички ще завиждат през август 2023

Рак

"В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва."

Димитър Талев

Лъв

"Чувствата много приличат на вълните - не можем да ги спрем, но можем да изберем вълна, по която да сърфираме."

Джонатан Мартенсон

Дева

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е този човек да бъде щастлив, дори и да не си част от щастието му."

Джулия Робъртс

Везни

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Скорпион

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Вижте още: Тези зодии са най-непоносимите шефове в зодиака

Стрелец

"- Не ме ли обичаш? - Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент - но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя... темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого - с други думи - връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!"

"Захир", Паулу Коелю

Козирог

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Водолей

"Ако докоснеш горещ тиган,една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Риби

"Няма да е лесно. Всъщност ще е много трудно и ще трябва да се борим всеки ден. Но искам да го направя, защото искам теб. Искам те цялата. Завинаги. Аз и ти. Всеки ден."

"Тетрадката"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама