Любовно пожелание за 1 януари според зодията


Любовно пожелание за 1 януари според зодията
Снимка: StockSnap / Pixabay

Овен

"Ако живееш до сто години, искам да живея един ден по-малко от теб, така че никога да не трябва да живея без теб."

"Мечо Пух", А. Милн

Телец

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Близнаци

"Хората, които приемат всяка дреболия присърце, са най-способни на искрена любов."

Лев Толстой

НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНИТЕ ВИ ЧЕРТИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

"Обичайте много неща, защото в това се крие истинската сила и който обича много, изпълнява много и може да постигне много, а това, което се прави в любовта, се прави добре."

Винсент ван Гог

Лъв

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя е просто любов."

"Сватбеният агент"

Дева

"Незрялата любов казва: "Обичам те, защото имам нужда от теб". Зрялата любов казва: "Имам нужда от теб, защото те обича"."

Ерих Фром

Везни

" – На жените, които обичах, подарявах залез…
– Защо не изгрев?! Символично е, начало… Начало на нов ден.
– Защото да подариш залез, е обещание. Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва. Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се събуди сама. Повярвай ми, всяка жена чака този, който иска да й подари залез. Жените са уморени от изгреви с мъже, с които не са залязвали. Прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш.”

"Живот в скалите", Мария Лалева

Скорпион

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Стрелец

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Козирог

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Водолей

"В любовта няма никакъв грях. Любовта е от Бога. Всяка любов, която повдига човека, иде от Бога."

Петър Дънов

Риби

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама