Любовно пожелание за 1 август 2024 според зодията


Любовно пожелание за 1 август 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 1 август 2024, според зодията.

Овен

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте вашето КЪСМЕТЧЕ за август 2024

Телец

"Целта на една връзка не е да имате друг, който може да ви завърши, а да имате друг, с когото бихте могли да споделите пълнотата си."

Нийл Доналд Уолш

Близнаци

"Предпочитам да имам очи, които не виждат; уши, които не чуват; устни, които не могат да говорят, отколкото сърце, което не може да обича."

Робърт Тизон

Рак

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Лъв

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Дева

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Стрелец

Везни

"Кълна се, че не бих могъл да те обичам повече от колкото в момента и въпреки това знам, че ще го направя утре."

Лео Кристофър

Вижте още: Големият месечен хороскоп за АВГУСТ 2024

Скорпион

"Най-накрая ме целуна, аз пак мога да умра в вълните и един добър бръснене на пясъчници взе ..."

Хедър Макхоф

Стрелец

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Козирог

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Водолей

"Знаеш ли как казваш истинска любов? Това е, когато интересът на някой друг надхвърля вашия собствен. Обичам да се изразявам така: кози си. Любовта към някой друг - към семейството, към децата ви - се превръща в най-важното, най-полезното нещо в живота ви. Това е, което насърчавате и защитавате."

Брад Пит

Риби

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама