Любовни трепети за 3 зодии в хороскопа за 30-ти март


Любовни трепети за 3 зодии в хороскопа за 30-ти март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще е подходящ по-скоро да си помечтаете, отколкото да предприемате, каквито и да било активни действия. Ако все пак ви се наложи да действате, то потърсете помощ от близки приятели или колеги. В любовта ви очакват нови трепети, които ще ви накарат отново да се влюбите. Забравено чувство, което ще ви вдъхнови за работа, за успехи и за всичко, с което сте се заели.

Телец

Днес не трябва да забравяте, че и хората около вас имат своите емоции и чувства. Бъдете мили и толерантни, за да не се окажете в ситуация, в която ще ви го върнат тъпкано. Отношенията с околните са по-важни, отколкото си мислите. В любовта всичко върви нагоре. Отново се чувствате щастливи и спокойни и причината за това е както у вас, така и у партньора ви. Действате заедно в правилната посока.

Близнаци

През този ден е добре да се вслушвате в мнението на приятели, познати и дори странични хора. Само се постарайте техните гласове да не заглушат вашите собствени мисли и идеи. Не отстъпвайте от тях. В любовта някой ще ви признае чувствата си. И то не кой да е, а един от най-близките ви хора, които не сте и предполагали, че ще имат романтични чувства към вас. Реагирайте спокойно и помислете добре какво точно ще отговорите.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама