Любовен уикенд хороскоп за 31 декември 2022 - 1 януари 2023


Любовен уикенд хороскоп за 31 декември 2022 - 1 януари 2023
Снимка: iStock

Овен

В главата ви се върти едно и също – секс, секс и още секс. Изглежда затишието покрай всички семейни обеди и вечери е дало отражение и сега нямате търпение да наваксате.

Телец

Изпращаме последния уикенд от годината със смесени чувства. Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Близнаци

Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване за новогодишната нощ или пък за новите цели, които ще си поставите през 2023 година.

Рак

През този уикенд ще се наложи да положите доста усилия, за да върви връзката ви така, както искат. Стремите се към честно партньорство и комуникация, но първи ще трябва да започнете да градите тези мостове.

Лъв

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален през празничните дни, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Дева

 

Везни

Уикендът е много подходящ за промяна, както в личен, така и е интимен план. Не се чудете много, а се впуснете в предизвикателствата, които звездите ви подготвят.

Скорпион

Нестабилност ще има и в любовния живот на Скорпионите в последните часове на 2022. Няма място за паника, защото по-голямата част от промените, които се задават на фронта, са за добро.

Стрелец

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката.

Козирог

За вас сякаш празниците никога не свършват. Уикендът ще мине в треската подготовка, свързана с посрещането на Новата година, за което очевидно имате бляскави планове.

Водолей

Желанието ви за спор и драма ще надделее. Може би искате да се наложите, но не забравяйте, че понякога хармонията е по-важна от това да излезете победител. Бъдете внимателни с думите и действията си.

Риби

Може би ще има моменти, в които ще привличате вниманието на околните. Това може да предизвика ревността на партньора, особено ако сте настроени по-закачливо и флиртувате. Внимавайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама